Haberler

Şampiyonlar Ligi Kupası Türkiye'de Kalacak"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : VakıfBank'ın takım kaptanı Gözde Kırdar'ın röportajı "Şampiyonlar Ligi kupası Türkiye'de kalacak" VakıfBank'ın takım kaptanı Gözde Kırdar: "Şampiyonlar Ligi kupasını ya biz ya da Fenerbahçe Grundig alacak" "Bu sene ligden çok keyif alıyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

VakıfBank'ın takım kaptanı Gözde Kırdar'ın röportajı "Şampiyonlar Ligi kupası Türkiye'de kalacak"

VakıfBank'ın takım kaptanı Gözde Kırdar:

"Şampiyonlar Ligi kupasını ya biz ya da Fenerbahçe Grundig alacak"

"Bu sene ligden çok keyif alıyorum. Şampiyonluğun kesinlikle ortada olduğunu düşünüyorum. Her maç çok önemli olacak. İnşallah biz şampiyon oluruz"

KEMAL ÇOLAK - VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Gözde Kırdar, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kupanın Türkiye'de kalacağını düşündüğünü söyledi.

Gözde Kırdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6'lı play-off turunda karşılaşacakları İsviçre'nin Volero Zürih takımının çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "3 senedir son anda Dörtlü Final'in ucundan dönüyorlar. Bu sene de bu hedef için sonuna kadar mücadele edeceklerdir ama baktığınızda kağıt üzerinde biz daha güçlü bir takımız" dedi.

İsviçre temsilcisinin uzun oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayan 30 yaşındaki oyuncu, "Rakibimizle yapacağımız maçlarda çok iyi servislere ihtiyacımız var. İyi gününde olan turu geçecektir. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Gözde Kırdar, son 5 yılın 4'ünde Şampiyonlar Ligi kupasını Türk takımlarının kazandığını hatırlatarak, "Bu sene de büyük oranla ya biz ya da Fenerbahçe Grundig alacak. Eğer iki takım da Dörtlü Final'e kalırsa, ilk maçı onlarla oynayacağız. Bu sene kupa Türkiye'de kalacak diye düşünüyorum" şeklinde görüş bildirdi.

"Türkiye'de şampiyonluk kesinlikle ortada"

Gözde Kırdar, Bayanlar Voleybol 1. Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendirdi.

Puan cetvelinin ilk 4 sırasında yer alan ekiplerin birbirini yenebilecek güce sahip olduğunu vurgulayan tecrübeli voleybolcu, şunları kaydetti:

"Bu sene ligden çok keyif alıyorum. Play-off'lar nisan ayının sonunda başlayacak ama şu anda kimse "Bu takım şampiyon olur" diyemez. Şampiyonluğun kesinlikle ortada olduğunu düşünüyorum. Her maç çok önemli olacak. İnşallah biz şampiyon oluruz."

VakıfBank'ın sezon öncesi çok genç ve enerjik bir takım oluşturduğunu aktaran Gözde Kırdar, "Bazı maçlarda genç olmamızın tecrübesizliğini yaşıyoruz. Çok iyi mücadele ederken, bir anda çok kötü oynayabiliyoruz ama bunların hepsi genç oyuncularımız için bir tecrübe. Şu anda bu takımda olmaktan çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Grundig Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title