Haberler

    Şampiyon Panathinaikos!

    Panathinaikos, üstün bir oyunla rakibini 82-71 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

    Yunanistan Basketbol Ligi'nde şampiyon belli oldu. Final serisinin 5. ve son maçında Olimpiakos'u konuk eden Panathinaikos, üstün bir oyunla rakibini 82-71 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

    NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşmaya Olimpikos bulduğu dış atışlarla 6-2 başlasa da Panathinaikos, çabuk toparlandı. Seyircisinin de desteğini arkasına alan Pana, oyun üstünlüğünü eline geçirdi ve farkı bir ara çift hanelere kadar açtığı çeyreği 28-19 önde tamamladı.

    Panathinaikos, etkili oyununu ikinci periyotta da sürdürdü. Olimpiakos karşısında farkı tekrar çift hanelere kadar taşımayı başaran yeşil-beyazlılar, devreyi 21 sayı farkla 53-32 önde kapattı.

    Üçüncü çeyrekte sayı farkı korumayı başaran Panathinakios son çeyreğe 70-56 önde girdi.

    Maçın final serisinde sahada farklı bir Olimpiakos vardı. Son periyoda 12-4'lük seriyle başlayan deplasman ekibi farkı 6'ya kadar indirdi.

    Kırmızı-beyazlılar, maçta bir ara 23 sayıya çıkan farkı 6'a kadar indirse de, maçın sonunu daha iyi oynayan Panathinaikos, karşılaşmadan 82-71 galip ayrıldı ve sezonu şampiyon tamamladı.

    Panathinakos, bu sonuçla Yunanistan Basketbol Ligi'nde 34. zaferine ulaştı.

    Ev sahibi takımda Maciulis 15 sayı, 3 ribaundla galibiyette büyük pay sahibi olurken, Diamantidis 11 sayı, 7 asist, Fotsis de 10 sayı ve 6 ribaundla mücadele etti. Olimpiakos'ta Lojeski'nin 17 sayı, 4 ribaund, 4 asisti ile Printezis'in 16 sayı ve 3 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    panathinaikos yunanistan Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title