Haberler

Aylar sonra ortaya çıktı! Meğerse Arda, Fenerbahçe'den gittiğine bin pişman olmuş

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanya'daki ilk günlerinde çok zorluk çektiği, dil ve sakatlıklar sebebiyle takımla iletişim kuramadığı için Los Angeles kampında psikolojik sorunlar yaşadığı ifade edildi. Yıldız futbolcunun zaman zaman "Keşke çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalsaydım" fikrine kapıldığı da öne sürüldü.

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler'in İspanya'daki ilk günlerinde çok zorluk çektiği öğrenildi.

ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Defensa Central'in haberine göre, yıldız futbolcu Arda Güler, yaşadığı üst üste sakatlıklara rağmen Real Madrid'deki en üzücü günlerini Los Angeles kampında yaşadı. Arda'nın dil engeli sebebiyle takımla fazla iletişim kuramaması psikolojik olarak etkilenmesine neden oldu.

Aylar sonra ortaya çıktı! Real'e transfer olan Arda Güler'den çok konuşulacak F.Bahçe sözleri

"FENERBAHÇE'DE KALSAYDIM"

İlk antrenmanlarda gösterdiği performansla herkesi büyüleyen Arda'nın, sakatlıklardan sonra sorun yaşamaya başladığı ve zaman zaman "Keşke çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalsaydım" fikrine kapıldığı yazıldı.

Aylar sonra ortaya çıktı! Real'e transfer olan Arda Güler'den çok konuşulacak F.Bahçe sözleri

Kaynak: Haberler.com / Spor

Los Angeles Real Madrid Arda Güler Fenerbahçe İspanya Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title