Haberler

Sakaryaspor'un yeni Teknik Direktörü Suat Kaya oldu

Güncelleme:

TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor, Abdullah Ercan'dan boşalan Teknik Direktörlük görevi için Suat Kaya ile anlaştı.

Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü yapılan anlaşmayla Suat Kaya oldu. TFF 2. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, Teknik Direktör Abdullah Ercan ile yollarını ayırmıştı. Ercan ile yollarını ayırdıktan sonra arayışlarını sürdüren Sakaryaspor, Suat Kaya ile 1+1 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı. Rüstemler Tesisi'nde yapılan imza töreniyle Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü Suat Kaya oldu.

"BUGÜN KULÜP İÇİN YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK"

Tören öncesi açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant, "Bu sezon oldukça sıkıntılı başladık. Hepsi şu anda bitti. Bugün bu kulüp için yeni dönem başlayacak. Sıfırdan başlangıç noktası diye kabul ediyoruz. Bundan sonra her şeyin güzel olacağına eminiz. Kulübümüze Suat hocamızı aldık. Kendisi büyük bir isim, iyi bir hoca. İnşallah hocamızla şampiyonluğu yakalayacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Hayırlı olsun hocam diyorum" şeklinde konuştu.

Sakaryaspor'un yeni Teknik Direktörü Suat Kaya oldu

SUAT KAYA: ÇOK MUTLUYUM

Teknik Direktör Suat Kaya ise yaptığı açıklamada, "3 aydır birçok kulüple temas halindeydim. 1 buçuk günde bu kadar içten, bu kadar samimi insanların isteğini geri çeviremeyeceğimi anladım. Çok ağır bir ligden çıkıp da şampiyonluk yaşayıp tekrar bu heyecanı isteyen bu grubun içinde olmaktan çok mutluyum. İyi ivme kazandırarak takımı olması gereken yere getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sakaryaspor Suat Kaya Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (11)

bin ali in ali:

peruk dustu kel gorundu

4
2
yanıtYanıtla
SEMT-İ SAKARYA:

3 MAÇ ÜSTÜSTE KAYBEDER SONRA BU SEFERDE YERİNE ERGÜN PEMBE, HAMİ MANDIRALI YADA SAÇMA SAPAN Bİ İŞE YARAMAYAN ESKİ Bİ TOPÇU GELİR. .

5
1
yanıtYanıtla
MOR EMRE:

Bu saç ektirmişti yıllar önce yinemi dökülmüş vay anam vay

2
4
yanıtYanıtla
başarılar:

abi o peruk neydi öyle ya kafaya kara kedi oturmuş gibi valla su halin ona bin basar yazık etmişsin yıllardır kendine yüzün gözün acılmış yaa

4
1
yanıtYanıtla
moruk:

hahahah bu nasıl yorum lan :D :D

yanıt0
yanıt2
MOSMOR:

BEĞENEMEDİNMİ LAN KOPUK

yanıt2
yanıt1
metin:

İnsanların Kompleksleriyle ve Takıntılarıyla alay edilmez Delikanlılığa yakışmaz böyle şeyler. Kimi saçı dökülür kabullenir kimi bunalıma girer her İnsan ayrı kaldırır böyle Vakaları saygı duymak ve Alay etmemek lazım

yanıt6
yanıt1
SOCAR:

BUNDAN CACIK OLMAZ. KAFAYI SAÇLA BOZMUŞ.

4
1
yanıtYanıtla
ULTRASON:

saçım dikme dişim ekme başarılar suat başkan

2
2
yanıtYanıtla
KEL KADİR:

bu adamın saç takıntısından bıktım

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title