Haberler

Sakarya'da Continental Süper Enduro Yarışları Yapıldı

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Sakarya Continental Süper Enduro yarışları Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde gerçekleştirildi. Yarışlarda sporcular, eleme usulüyle finale çıkmak için mücadele etti. 12 şehirden 40 sporcu, özel olarak oluşturulan parkurda taş, kütük, lastik ve beton boruların yer aldığı engellerle yarıştı. Yarışları birçok önemli isim de izledi. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde yapılan yarışlarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

- Enduro yarışları nefes kesen görüntülere sahne oldu

SAKARYA - 12 şehirden 40 sporcunu katıldığı Sakarya Continental Süper Enduro dağ motosikleti yarışları nefes kesen görüntülere sahne oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla Sakarya Continental Süper Enduro yarışları gerçekleştirildi. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nin orman parkurunda taş, çamur, kütük, lastik, beton, rampa ve köprü gibi türlü engellerle dolu zorlu parkurda 40 tecrübeli motorcu yarıştı. Yarış sonunda Türkiye Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Birkan Polat sporseverlere eşsiz bir gösteri sundu. Erkekler ve kadınlar olmak üzere 2 ayrı kategoride eleme usulüyle gerçekleşen dev yarışı kadınlarda İlayda Yağmur Yılmaz kazanırken İrem Ertuzun ikinci ve üçüncülüğü ise Aslı Kutlucu elde etti. Erkeklerde ise heyecan dolu yarışları Aleksandr Kurashev birinci bitirdi. Burak Arlı yarışı ikinci bitirirken, Bayram Uysal ise yarışı üçüncü olarak tamamladı. Sporculara ödüllerini ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Vali Yaşar Karadeniz ve Kenan Sofuoğlu takdim etti.

Ödül töreninde konuşan Ekrem Yüce, "Dünyada ilk defa gerçekleştirilen bir formatı izledik. Kazasız belasız atlattık. 12 şehirden 40 sporcu katıldı. Heyecan dolu yarışlar oldu. Bu soğuk havada vadiye gelerek heyecan dolu yarışları takip eden motosiklet tutkunlarına teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimiz önümüzdeki yılda da birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. Bu tür dev organizasyonlarla şehrimizin ismi her daim dünya sahnesine çıkacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakarya Motosiklet Etkinlik Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title