Haberler

    Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Yeşilgiresun Belediyespor: 77-66

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Yeşilgiresun Belediyespor'u 77-66 yendi.

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Yeşilgiresun Belediyespor'u 77-66 yendi.

    Bu sonuçla Sakarya Büyükşehir Belediyespor ligde 11. galibiyetini alırken, Yeşilgiresun Belediyespor ise 13. mağlubiyetini yaşadı.

    Mücadeleye Fall ve Metecan Birsen'in basketleriyle başlayan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, 2. dakikada 6 sayılık üstünlük (6-0) üstünlük kurdu. Konuk takımın Jefferson, Bynum, James ve Williams'la bulduğu sayılara Boothe, Jones, Metecan Birsen ve Fall ile karşılık veren ev sahibi ekip, ilk periyodu 22-10 önde bitirdi.

    Sakarya Büyükşehir Belediyespor, ikinci çeyreğe Jones, Can Korkmaz, Doğukan Şanlı ve Jankovic'in basketleriyle başladı. Yeşilgiresun Belediyespor ise Enes Berkay Taşkıran, Erkan Yılmaz, Dusan Cantekin ve James ile skor üretti. Farkın kapanmasına izin vermeyen Sakarya Büyükşehir Belediyespor, devre arasına 42-29 üstün girdi.

    Ev sahibi ekip, ikinci yarıda Jones, Boothe ve Harris'in basketleriyle etkili oldu. Konuk takım ise rakibine Jefferson, Boynton ve James ile karşılık verdi. Maçın 26. dakikasında farkı 18 sayıya çıkaran (56-38) Sakarya Büyükşehir Belediyespor, üçüncü çeyreği de 58-48'lik skorla önde tamamladı.

    Son periyotta Jefferson ile basketler bulan Yeşilgiresun Belediyespor, 32. dakikada farkı 8 sayıya indirdi (60-52). Harris, Fall ve Metecan Birsen ile skor üreten Sakarya Büyükşehir Belediyespor, 33. dakikada farkı yeniden çift haneye çıkardı: 66-52. Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, salondan 77-66 galip ayrıldı.

    Karşılaşma öncesinde Afrin'deki şehitler ve vefat eden basketbol hakemi Nezihi Soydan için saygı duruşunda bulunuldu.

    Salon: Sakarya

    Hakemler: Zafer Yılmaz, Halil Baldemir, Halit Can Cihan

    Sakarya Büyükşehir Belediyespor: Jones 11, Metecan Birsen 12, Boothe 6, Fall 16, Harris 12, Lopez 5, Can Korkmaz 2, Ersin Dağlı 2, Jankovic 6, Doğukan Şanlı 5, Tufan Önen

    Yeşilgiresun Belediyespor: Bynum 7, Boynton 10, James 15, Jefferson 10, Williams 4, Enes Berkay Taşkıran 9, Dusan Cantekin 4, Dragicevic 5, Erkan Yılmaz 2

    1. Periyot: 22-10

    Devre: 42-29

    3. Periyot: 58-48

    Beş faulle çıkan: 38.40 Fall (Sakarya Büyükşehir Belediyespor)

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Büyükşehir Belediyespor Cihan Sakarya Zafer Yılmaz Can Korkmaz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
    title