Haberler

Rus Voleybolcular: Türkler Bize Kötü Muamelede Bulundu

Güncelleme:

Galatasaray D. - D. Krasnodar karşılaşması sonrasında voleybolcular isyan etti, "Bize nefret kustular, gördüklerimiz bizi şoke etti. G.Saray hocası bize el hareketi yaptı." dedi.

Galatasaray Daikin ile Rus ekibi Dinamo Krasnodar arasında dün oynanan voleybol maçı Rusya'yı ayağa kaldırdı. Burhan Felek'teki mücadelede sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının Rus voleybolculara kötü muamelede bulundukları öne sürüldü.

Krasnodar ve Rus Milli Takımı'nın önde gelen oyuncularından olan Tatiana Kosheleva sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. 2 Nisan'da Rusya'da oynanacak rövanş öncesinde 27 yaşındaki yıldız voleybolcu şunları söyledi:

"GALATASARAY HOCASI BİZE EL HAREKETİ YAPTI"

"Tüm hayatım boyunca herkesi sevdim ve dünyadaki herkese saygı duydum. Benim için insanın ülkesi, ırkı, derisinin rengi veya dini inancı önemli değildir. Her zaman başkalarına saygı duymamız gerekir. Ancak Galatasaray ile olan maçımızda gördüklerim beni korkuttu ve şok etti. Sarf ettikleri sözler ve yaptıkları hareketlerle bize nefret kustular. Tribünden kafamıza çer çöp, yabancı madde fırlattılar. En büyük şok ise Galatasaray hocasının bize karşı yaptığı el hareketi oldu. İnsanların bunun spor olduğunu unutmaması gerekir. Bu yaşanan sahneler gibi değil, keyif veren bir şey olması gerekir".

KREMLIN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Rusya'yı ayağa kaldıran oyuncunun açıklamaları devlet meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın danışmanı Dmitriy Peskov, "Konuyu titizlikle inceliyoruz. Henüz farklı kaynaklardan doğrulayamadık. Eğer bu tip şeyler gerçekten olduysa, sporculara yakışmayan bu hareketler için resmi bir tepkide bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dinamo Krasnodar Burhan Felek Galatasaray Rusya Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (22)

ensar vakfı kapansın:

kendi içimizde amedsporlu kürt futbolculara yapmadığımız bırakmadık medeniyetten yoksun ırkçı milliyetçi tutumla nazi almanyasını geride bıraktık yabancı uyruklu halklara sabır diliyorum deplasman için.

5
19
yanıtYanıtla
Vatansever:

Sen pkklısın. Kürtlere kimsenin bişey yaptığı yok. Hatta tam tersi içlerinde hain biriktirirler yardım ve yataklık ederler bizim polis ve asker şehit olur sonrada o pkkya yardım edene ev veririz. Elektrik faturası ödemezsiniz onuda biz öderiz. Sen daha ne bekliyosun.

yanıt25
yanıt4
yalan:

inanmıyorum ! YALANCI Putin, , , , , ve YALANCI Ruski KIZLAR, , , , , , , yalan ! çok AYIP.

10
10
yanıtYanıtla
WANLI:

DOGRU DİYOR AZ BİLE DEMİŞ HANGİ ÜLKE BU ÜLKEYİ SEWİYOR NİCİN SEWİLMEDİGİNİ DAHADA ANLAMIŞ DEGİLDİR

4
11
yanıtYanıtla
Horoz 20:

Yalanci. Pislikler. Yussuz. Millet. Rus. Bozuntulari. YenildiginiZ. Zaman. Bahane. Ariyorsunuz. Hepiniz. Dopinkle. Ayakta. Kaliyorsunuz. Teniste. Bisiklette. Atletikde. Madalyalariniz. Geriye. Alindi. Siz. Soguktan. Evden. Cikamiyorsunuz. Alkolik. Gorgusuz. Bir. Millet. Hayirsiz. Slav. Sirp. Hirvat. Bozuntulari. Yasasin. Cecen. Mucahitler

12
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Maçı sonuna kadar izledim en ufak taciz yada farklı tepki görmedim yalanını eşekler kovalayısıca kız resmen yalanlarıyla ortamı geriyor

10
3
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

O terbiyesiz kadın bence yalan söylüyor biz ülkemize gelen hele hele hiç bir sporcuya kötü muamele göstermeyi bu provakasyondur bence eğer öyle bişey varsa da gereken acilen yapılmalı

9
3
yanıtYanıtla
unutma:

el hareketi diyor. istanbulu gezseydin o eli sadece görmezdin derinlikleinde hissederdin.

6
4
yanıtYanıtla
seyyid:

pis ruslar

7
3
yanıtYanıtla
hehe:

ne oldu putoş yine tometiz badulcan almam mı diycen sonra. geçen bi rus haber kanalına baktım 24bilmemneydi adamlar sürekli karalama kampanyası yapıyo. nefreti siz açtınız siz buyutuyosunuz. 100 yılda iki kez cokmuş bir sistemin yaşandığı ulkesin. sende yıkılırsın putoş sonunda. fazla ömrun kalmadı. bu itlere karşı partıcilik oyunu oynamadan bir olmalıyız. içerde birbirimizi eleştirelim elbet. ama dışa karşı bir olmalıyız unutmayalım.

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title