Haberler

Ronaldo ile Irina Shayk İlişkisi Hakkında Bomba İddia: Reklam Amaçlı!

Güncelleme:

Juventus'un süperstarı Cristiano Ronaldo için Rusya'dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ronaldo ile eski sevgilisi Irina Shayk'ın ilişkiye başlamadan önce sözleşme imzaladığı, sözleşme bitince ayrıldıkları ve ilişkilerinin reklam amaçlı olduğu iddia edildi.

Rus televizyoncu Viktoriya Bonya, Ronaldo ve Irina Shayk'ın ilişkiye başlamadan önce 5 yıllık sözleşme imzaladığını ve sözleşme süresi bitince ayrıldıklarını söyledi.

Ronaldo ile Irina Shayk İlişkisi Hakkında Bomba İddia: Reklam Amaçlı!

''ŞU ANDA DA AYNISINI YAPIYOR''

Rus aktris ve televizyon sunucusu Viktoriya Bonya, yaptığı programda Ronaldo'nun Rus model Irina Shayk ile ilişkisinin reklam amaçlı olduğunu söyledi. Bonya, ''Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme bittiğinde ayrıldılar. Şimdiki kadınlar her şeyi yapmaya hazırlar. Ronaldo'nun şu andaki kız arkadaşı da bildiğim kadarıyla sözleşmeli. Ben böyle bir şeyi hayatta yapamazdım. Gerçek bir aile ve gerçek bir koca isterdim.'' diye konuştu.

Ronaldo ile Irina Shayk İlişkisi Hakkında Bomba İddia: Reklam Amaçlı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Irina Shayk Haberler

500

Yorumlar (17)

baybeyin:

adamın milyonları var karılar servet avcısı olmuş sözleşme yapmayıp ne yapacaktı acun gibi milyonları gömsemiydi

27
0
yanıtYanıtla
Arda:

Gercekmi bilmiyorum ama gercekse Ronaldo dan her seyi beklerim zaten 4 Cocugu tasiyci anneden satin aldi. Para insani insanlikdan cikardir derler. Isde size kaniti

7
7
yanıtYanıtla
TAŞIYICI ANNE:

Benim öyle bir oğlum yok

yanıt3
yanıt2
Kim:

O ne,ney

yanıt0
yanıt1
sözleşmeci:

Nikah işlemi de akittir, sözleşmedir. İyi günde-kötü günde hastalıkta-sağlıkta savaşta ve barışta dağda-bayırda her zaman ve her yerde. . . . . . . . . . (diye devam eder). Sözleşmenin hepsi okunmadan evet denir imzalanır

10
0
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Beni atayın

yanıt7
yanıt0
Tarihçi:

Kırk yıllık tarihçiyim böyle anlaşma görmedim

10
0
yanıtYanıtla
İLBER ORTAYLI:

Cahil

yanıt1
yanıt0
xD:

bizde de metin hera var kitaptan kazandıgı parayı limaya yatırıyor

4
0
yanıtYanıtla
yaaniiii:

çok iyi ya cok guldum::::::::::::)

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title