Haberler

Ronaldo'dan Cansu Taşkın'a Mesaj

Güncelleme:

Irina Shayk'tan ayrıldıktan sonra adı birçok isimle anılan Cristiano Ronaldo, Cansu Taşkın'a Instagram üzerinden iltifat edip İspanya'ya davet etti.

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Cansu Taşkın'a Instagram üzerinden iltifat üstüne iltifat edip İspanya'ya davet etti.

CANSU TAŞKIN, RONALDO'NUN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Instagram'da paylaştığı fotoğraflarıyla Türkiye'de fenomen haline gelen Cansu Taşkın'ın ünü yurt dışına da ulaştı. Taşkın, Rus top model Irina Shayk'la 5 yıl süren birlikteliğini bitiren futbolcu Cristiano Ronaldo'nun dikkatini çekti.

TELEFON NUMARASINI İSTEDİ

27 milyon takipçisi olan Ronaldo, kendi hesabından Cansu Taşkın'a mesajlar gönderip iltifat yağdırdı. Cansu Taşkın'a özel mesaj atan Ronaldo, Instagram fenomeninden önce telefon numarasını sonra da whatsaap'ını istedi.

İşte Cansu Taşkın'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar...



Kaynak: Haberler.com / Spor

Irina Shayk Instagram İspanya Spor Haberler

500

Yorumlar (184)

ali:

hey allahım ne günlere kaldık. orospumuz la övünür hale geldik

69
1
yanıtYanıtla
TANER TAN:

CANINIZ CEHENNEME PİS OROSPULAR. VATAN EVLATLARI , VATANLARI İÇİN BİR BİR VURULURKEN SİZ GÜNÜNÜZÜ GÜN EDİYORSUNUZ. SİZİN UĞRAŞTIĞNIZ ŞU ŞEYTANLIKLARA BAK. BU KAHRAMANLAR BU MÜCAHİTLER BU VATANI SAVUNMASA SİZ MELĞUNLAR BÖYLE RAHAT VE BOLLUK İÇİNDE YAŞAYABİLECEĞİNİZİ Mİ SANIYORSUNUZ. !?

32
21
yanıtYanıtla
yytt:

sizde gurur duyup haber mi yaptınız, fahişelerle gurur duyulan bir devir, kıyamet hakikaten yaklaşmış

51
1
yanıtYanıtla
enes:

TURKIYE SENINLE GURUR DUYUYOR CANSU !!!! okadar insanimiz oluyor yaptiklari habere bakin !!! ronalda buna bir iki cakar birakir !!! siz neyin kafasiyla yasiyorsunuz

47
1
yanıtYanıtla
HAS MALATYALIIIIIII:

VURACAK HERALDE KAHVE ICMEYE CAGIRMIO YA :D

41
0
yanıtYanıtla
EKOL...:

lan bari şuna türk demeyin. . . adam cansu''yi ispanyada mickleyecek. . . ve bzide dünyaca ünlü futbolcu türk kıznı mickledi. diye kendimizle gurur duyacağız afferin size. . . Allah cansununda cansu gibilerininde bu düşüncede olanlarında belasını verdin. . . . tüh. . . size

37
4
yanıtYanıtla
malgibiMobil-ANDROID:

ronaldo düdüklemeye aday, bizim için büyük bir onur

37
2
yanıtYanıtla
yasemin:

yazık milletimizin haline yazık bunca sehit haberi varken bir fahişeyi haber yapıyolar

35
2
yanıtYanıtla
DE:

ETME RONALDO. IRINAYA BENZEMEZ BU, DIŞI KALAYLI, İÇİ VAYVAYLIDIR. MAKYAJSIZ HALİNİ GÖRÜRSEN BARCELONAYA KADAR KOŞARSIN VALLA DEMEDİ DEME :))

36
0
yanıtYanıtla
Adanalı ronaldo:

Ona şu Beyaz Show a çıkan Adanalı Ronaldo yazmıştır lan. . . Hani Şu Çakma Real Madrid Forması giyen. . .

35
0
yanıtYanıtla
Tüm 184 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title