Haberler

    Ronaldinho Transferi Konusunda Açıklama Yaptı

    Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho, futbol hayatına devam edeceği kulübü önümüzdeki hafta açıklayacağını söyledi.

    Brezilya'nın Atletico Mineiro kulübü ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen yıldız futbolcu Ronaldinho, futbol kariyerine ilişkin gelecek hafta karar vereceğini açıkladı.

    2012'den itibaren forma giydiği Atletico Mineiro'ya veda eden 34 yaşındaki futbolcu Ronaldinho Gaucho, düzenlediği basın toplantısında geleceğiyle ilgili sorulara "Önümüzdeki hafta kararımı vereceğim" cevabını verdi.

    Birçok takımdan teklif almasına rağmen isim veremeyeceğini belirten Ronaldinho, transfer iddialarına ilişkin esprili bir dille, erkek kardeşi ve menajeri Roberto de Assis'in telefonunun "sürekli çaldığını" söyledi.

    Atletico Mineiro'dan başı dik bir şekilde ayrıldığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, "Oynadığım her kulüpte şampiyonluklar yaşadım. Hepsi de benim yüreğimde iz bırakan kulüpler. Uzun yıllar oynadığımdan Barcelona'nın yeri biraz daha ayrı ama bu takımda da (Atletico Mineiro) çok gol attım" dedi.

    Kulüp binası önünde kendisini bekleyen Atletico Mineirolu taraftarlarla da vedalaşan Ronaldinho, "Güle güle demek çok zor bir şey ve bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor. Birlikte birçok başarı ve heyecan yaşadık. Görüşmek üzere demeyi tercih ediyorum" şeklinde konuştu.

    İsmi Beşiktaş ile de anılan Brezilyalı futbolcunun, Amerika kıtasında yer alan bir takıma gidebileceği iddia ediliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ronaldinho Gaucho Atletico Mineiro Ronaldinho Spor Haberler

    Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

    Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

    Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

    Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Bakmadan Geçme

    Kira zam sınırı ne zaman kalkacak? Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı? Temmuz'da kiraya ne kadar zam yapılabilir? İL DIŞI BAŞVURU EKRANI! Öğretmen il dışı atama başvuruları başladı mı, başvuru ekranı ne zaman açılacak? Et fiyatları neden düştü? 1 kilo et kaç TL 2024? Inditex indirimi ne zaman 2024? Inditex Haziran ayı indirimleri ne zaman başlayacak? Hangi markalara indirime girecek? HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞ ORANI YÜZDE KAÇ OLDU? 2024 Haziran kira artışı ve kira zammı ne kadar olur? Hakkari Belediye Başkanı kimdir? Hakkari Belediye Başkanı neden gözaltına alındı, olay ne? Mayıs ayı enflasyon oranı ne? Mayıs ayında enflasyon yüzde kaç arttı? MAYIS AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI! Beş aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? TÜİK MAYIS ENFLASYON ORANI AÇIKLANDI! 2024 Mayıs ayı enflasyon ne kadar, yüzde kaç oldu? 2024 YKS SINAVA GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA! YKS ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı'nın 1 günü hava nasıl olacak? İstanbul'da Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? #128226 ALES 2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES başvuruları ne zaman, hangi tarihte? ALES başvuru ücreti ne kadar? Adana hava durumu | Adana'da bugün hava kaç derece? #127777 LGS SONUÇ HESAPLAMA! #9997 LGS puan hesaplama ekranı 2024: Liselere Geçiş Sınavı puan hesaplama nasıl yapılır? #9999 Nazım Hikmet kimdir, şiirleri neler? Nazım Hikmet ne zaman öldü? Nazım Hikmet neden Rusya'ya gitti?
    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title