Haberler

    Rojo Resmen Manchester United'da

    Sporting Lizbon, Rojo'nun Manchester United'a satıldığını ve bir sezonluğuna Nani'yi Kırmızı Şeytanlar'dan kiraladıklarını duyurdu.

    Sporting Lizbon, Arjantinli savunma oyuncusu Marcos Rojo'nun Manchester United'a transfer olduğunu açıkladı. Portekizli kulüp bu transfer kapsamında Nani'yi de Manchester United'dan kiraladıklarını duyurdu.

    Stoper ve sol bek mevkisinde oynayabilen Rojo, geçen sezon Sporting Lizbon formasıyla çıktığı 28 maçta 6 gol kaydetti. Genç oyuncu, Dünya Kupası'nda Arjantin'in finale kalmasında da önemli rol oynamıştı.

    Louis van Gaal tarfaından gözden çıkartılan Nani, 2007 yazında Sporting Lizbon'dan Manchester United'a transfer olmuştu. Portekizli yıldız, Kırmızı Şeytanlar forması ile 4 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Marcos Rojo Luis Nani Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title