Haberler

    Roberto Mancini'den corona virüsü yorumu: "Lig devam etmezse daha iyi olur"

    Spor Arena Dış Haber - Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü Roberto Mancini, Serie A'nın devam etmemesi durumunun milli takım için daha iyi olacağını söyledi.

    Spor Arena Dış Haber - Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü Roberto Mancini, Serie A'nın devam etmemesi durumunun milli takım için daha iyi olacağını söyledi.

    "EVDE KALMAK ZORUNDAYIZ"

    La Gazetta dello Sport'a konuşan Mancini, "Dürüst olmak gerekirse evde olmaktan ben de sıkıldım. 60 gün delirmek için yeterli bir zaman. Ama sabahları antrenman yapmaya çalışıyorum. Hava güzel olduğunda terasın tadını çıkarıyorum. Evde kalmak zorundayız. Bu virüs yüzünden sevdiklerine bile veda edemeyen insanların hikayelerini dinlemek çok üzücü" dedi.

    "SAKATLIK YAŞANABİLİR"

    Serie A'nın devam etmesi yönünde planları değerlendiren Roberto Mancini, "Milli takımın hocası olarak Serie A'nın devam etmemesini isterim. Çünkü yaz boyunca çok fazla maç olacak ve daha fazla sakatlık yaşanabilir. Ancak oyuncularımın sahalara dönmek için sabırsızlandığını da biliyorum. Umarım her şey iyi olur" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Roberto Mancini İtalya Serie A Galatasaray Haberler

    Bakmadan Geçme

    Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title