Haberler

Roberto Carlos'tan İzlanda maçı öncesi Türkiye'ye destek

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen eski futbolcu ve Teknik Direktör Roberto Carlos, Türkiye'nin İzlanda ile oynayacağı maç öncesi A Milli Takım'a destek verdi.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ülkemizde Sivasspor ve Akhisarspor da teknik direktörlük de yapan Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos, A Milli Takımımızın, İzlanda ile oynayacağı karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

"TÜRK FUTBOLUNU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Brezilyalı efsane oyuncu Carlos, "Türkiye-İzlanda mücadelesi ortada bir maç gibi gözüküyor. Türk futbolunu yakından takip ediyorum." dedi.

"TÜRKİYE İZLANDA'YI YENER"

Carlos son olarak, "Çok kaliteli, tecrübeli bir hocaya ve kadroya sahipler. Türkiye'nin iyi bir maç çıkaracağını düşünüyorum. Seyircileri önünde iyi futbolla güzel bir galibiyet elde edeceklerini söyleyebilirim. Çünkü bu ülke futbola aşık." ifadelerini kullandı.

Roberto Carlos'tan İzlanda maçı öncesi Türkiye'ye destek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Carlos Fenerbahçe Türkiye İzlanda Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024?
500

Yorumlar (4)

ziyaa:

Helal olsun Roberto Carlos''a, Türkiye''ye gelmiş en karakterli futbolculardan biriydi. . .

4
1
yanıtYanıtla
Roberto:

ADAMSINN CARLOS

4
1
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

BİZİM TÜRKLERİN DESTEĞİ YETER ROPERTA CARLUK . SANA EHTEYAÇ YOK LA

0
2
yanıtYanıtla
FB''li:

ersun yanalda iyi teknik direktör ama zaman gelecek carlos fenerbahçeye teknik direktör olacak

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title