Haberler

Roberto Carlos, Karşıyaka'yla Söz Kesti

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor'dan ayrılacağının sinyallerini veren Roberto Carlos, yeni sezon için Karşıyaka ile sözleşti.

Yeni sezona Süper Lig hedefiyle hazırlanan PTT 1.Lig ekiplerinden Karşıyaka, Beşiktaş'tan Tomas Sivok'la anlaşmaya varırken Çaykur Rizespor'dan Filip Holosko ile de söz kesti. Takımın başına da flaş bir ismi getirmek için kolları sıvayan yöneticiler, Sivasspor'un ardından Akhisar Belediyespor'un başına geçen Roberto Carlos'u gündemlerine aldılar.

VEDA EDER GİBİ KONUŞTU

Sporterim'de yer alan habere göre; Adı Fenerbahçe ile de anılan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, Bursaspor maçı sonrasındaki açıklamalarıyla kafaları karıştırdı. "Umarım Akhisar Belediyespor gelecek yıl iyi bir sezon geçirir." diyen Brezilyalı teknik adam, "Sezonun bitmesini iple çekiyorum. Akhisar'da beni iyi karşıladıkları için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanarak veda eder gibi konuştu.

KAFA KARIŞTIRAN SÖZLERİN NEDENİ BELLİ OLDU

Carlos'un bu sözlerinin ardındaki gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Sporterim.com'un ulaştığı bilgiye göre; başkan seçildikten sonra Erdal Acar'ın da desteğini arkasına alan Karşıyaka Başkanı Ali Erten'in takımın başına Roberto Carlos'u geçirmek istediği, yapılan ilk görüşmenin de olumlu geçtiği öğrenildi.

ACAR: TAKIMI SÜPER LİG'E ÇIKARACAĞIZ

Erdal Acar'ın iyi niyet göstergesi olarak yeşil-kırmızılı kulübün 1 milyon 350 bin lira tutarındaki transfer yasağını kaldırması camiayı heyecanlanmıştı. Acar'ın bu somut adımı, 'Karşıyaka'yı Süper Lig'e çıkaracağız' söylemlerinin ardından yeşil-kırmızılı kulübün transfer piyasasının en renkli kulüplerinden birisi olabileceğinin de sinyallerini vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Akhisar Belediyespor Roberto Carlos Erdal Acar Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

EmirMobil-IOS:

O gece bu sene,izmir düşmanları ve Karşıyaka düşmanları geliyoruz.. Bilen bilir Karşıyaka taraftarını!! Akıllı olun akıllı .

3
5
yanıtYanıtla
KAHRAMANKENTLimobilWeb@haberler.com:

Izmir de süper lig takımı olamaması büyük eksik.

7
0
yanıtYanıtla
trakyamobilWeb@haberler.com:

Yilmaz Vuralin brezilyali versiyonu boyna takim geziyolar O

4
2
yanıtYanıtla
efekentliMobil-IOS:

aydın1923 taraftarı olarak ksk yi süper ligde görmek en büyük arzumız

5
1
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.com:

Boyle giderse Carlos yilmaz vurali aratmayacak

4
2
yanıtYanıtla
tecessus:

Carlos Akhisar''ı bırakmışsa yanlış yapmış . Bence Carlos Brezilyalı menajerlerle anlaşmalı, Orada kalitesine inandığı oyuncuları, Akhisar''a getirmeli . 200-300 bin dolara oynatmalı . Türkiye''de başarılı olan futbolcu dünyanın her yerinde oynar . Brezilyalı futbolcuyu da dilini dişini bilen Carlos oynatır . Oyuncuyu satabilirse, Akhisar yüzde 40, menajer yüzde 40, Carlos yüzde 20 komisyon alsa, herkes kazanır . Brezilya''da iyi oyuncuyuda Carlos bilir . 40 oyuncu alsan biri sağlam . Avrupalılar brezilyalı diye oyuncu alıyor . Özellikle büyük takımların takibindeki genç oyuncuları almalı .

4
1
yanıtYanıtla
A. Ercan:

Karşıyaka mı ? Karşıyaka da başarılı olabilir. Çünkü genç oyuncularla genç bir ligde oynamak her zaman iyidir. Karşıyaka''da başarılı olacağına inanıyorum

4
0
yanıtYanıtla
HavamobilWeb@haberler.com:

seneye urfa da Beyler Sağlam bilgi

1
2
yanıtYanıtla
ALTAYLI:

çıksın artık bi izmir takımı yeter biz hep kapıdan döndük sen artık çık kaf kaf

3
0
yanıtYanıtla
CanoMobil-ANDROID:

Bekle süper lig biz geliyoruzz. O GECE BU SENEE

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title