Haberler

Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in kaç maç ceza alacağını duyurdu

Güncelleme:

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kırmızı kartı hakkında gündem oluşturan açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fatih Terim'in 7 maç ceza alacağının konuşulduğunu söyledi.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de katıldığı canlı yayında Türk futbolunun gündemine dair açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

Geçen yıl Federasyon aynı mı, aynı. Disiplin Kurulu değişti mi? Hayır. UÇK değişti mi? Hayır. MHK değişti mi? Evet. Demek ki çok memnundunuz siz hayatınızdan, boşuna kavga etti herkes.

"AĞAOĞLU'NA VEREMİYORSAN EĞER FATİH TERİM 'HAYIRDIR' DER"

Şimdi Fatih Hoca'nın dosyası geliyor size. Ben de sordum nedir diye. Minimum 7 maç ceza diyorlar. Ben de diyorum ı ıh. Kötü örnek vereceğim belki ama sen, Ahmet Ağaoğlu'na veremiyorsan, 15 gün ceza veriyorsan yarın Fatih Terim'e sen kuralları uygulamaya kalkarsan hoca da "1 dakika, hayırdır kardeşler size ne oluyor?" der.

"CEZASI OLAN BİRİ TRİBÜNE GİREBİLİR Mİ?"

Gelelim Süleyman Bey'e, ne övgüler yağdırdığım bir insan. Sen dün tribüne nasıl girebiliyorsun? Bir başkan cezalıysa tribüne gidebilir mi? Gidemez.

"FEDERASYONA BİR BOMBA GELDİ"

Federasyonun eline bir bomba geldi, Fatih Hoca'nın bombası geldi. Hocanın raporlarında bu budur diyecekler. Bu taraf da diyecek ki "Burada Ahmet Bey vardı" diyecek, "Ona 15 gün verdin." diyecek. Aynı kurul. Demeyecek mi Fatih Hoca? Siz eğer adil olmazsanız, yanlış yaparsanız, en masumu hakemlerdir. 3-4 tanesi hariç.

"GİZLİ GİZLİ ANLAŞTIYSANIZ HİÇ BAĞIRMAYACAKSINIZ"

Ben kurulları samimi bulmuyorum. Federasyonla ilgili görüşüm de aynı. Hala yayıncı kuruluş ile ne olduğunu biz bilmiyoruz. Şeffaflık yok. Bir taraf ödedim diyor, bir taraf ödemedin diyor. Bugüne kadar bu ilişkilerin ne olduğunu bilmiyoruz. Eğer yayıncı kuruluşla "Gelecek sene düzeltebiliriz rakamları" diye bir anlaşma yaptıysanız gizli gizli, hiç bağırmayacaksınız o zaman. Ne kadar eksik ödedilerse söyleyin, bilsin insanlar. Yarın elektrikleri kapatırlarsa ne yapacağız?

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fatih Terim Fatih Hoca Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (10)

ENİS:

NE O RIDVAN?GÖNLÜNDEN GEÇEN CEZAYI MI TELAFFUZ EDİYORSUN?NASIL OLUYOR DAA HİÇ KİMSENİN BİLMEDİĞİ ŞEYLERİ SEN''KONUŞULUYOR''DİYEBİLİYORSUN?FEDERASYONDA ''CASUSUN MU''VAR?''HIRSIZIN HİÇ Mİ KABAHATİ YOK?

22
6
yanıtYanıtla
vb.:

yok 77 yahu ne 7 si ? en fazla 3 maç ceza alır sonra 1 maça iner onuda para cezasına cevirirler vb.

9
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Neyi tartışıyosunuz mili takım küme düşmüş devlet kulüplere yardım ediyor yayıncı kuruluş para ödemiyor TFF diye bir yervar hiç bir halttan anlamıyor mili takımı alt lige seyreceğiz her durumda devlet garantör olacaksa gidip evde ev işi yapsınlar ayıp ya artı ülke punına katkıda bulunmayan kulüplere cerza verilsin 81 milyonluk bir ülkeyi düşünmeyenleri bu halk hiç düşünmez bunu bilesiniz seyircileri hafife sakın almayın. . . . . . . . . .

5
2
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

Herkes hakemlerden şikayetci ama fatih terim ne zaman hakemlere yükleniyor. En büyük cezayı yiyiyor. Sergen her hafta hakemlerle kavga ediyor oralı olmuyorlar. Sumidica o daha fena bu ne ayıptır. O hakemler istediği gibi yönetir maçları. Her sene 10 maç aynı hocaya ceza veriliyor insaf.

2
3
yanıtYanıtla
CİMBOM:

tartışmak yürümek başka birşey hakaret küfür başka birşey, bütün TÜRKİYE bilir fatih terim sinirlendiğinde ağzından ne çıktığı bilmeyen biri

yanıt4
yanıt1
adıyaman:

Ergün bey haklısın o da yönetimin basiretsizliği alttan yönetimin hocaya olan kindarlığı. Ama geleceğin Başkanı çekemeyen çok yönetim içinde.

yanıt0
yanıt0
adıyaman:

TFF nun Fatih Terim e kastı avr taaa milli takım teknik sorumlusu iken. Peki sorarlar Hakem verdiği vermediği yanlış karalardan dolayı ceza aldı mı?İstabul takımları kayırılıyor deniliyor. Peki GS, FB VE BJK olmazsa hangi maç seyredilir, hakem futbolcu tv gazeteler yorumcular federasyon vs vs. . Futbolcuların rayiş fiyata satılması hep büyük takımların saysinde paraya para demiyorlar. Sürekli anadolu takımları. Yeri gelirse büyük takımlar kollanmalı bence dürüst olun yorum yapanlar.

2
1
yanıtYanıtla
TFF:

Rıdvancim konu terim ise 7 deriz aff iyi hal deriz 2020 deriz ve 1mac ceza 1tvden takip etme 1 tanesini tribünden izleme ?? hallederiz. Konu terim ise gerisi bizde

1
1
yanıtYanıtla
elz:

adalet herkese lazım ama malesef tff istanbul takımlarını koruyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
0
yanıtYanıtla
kim:

terim sahada yüzüne dedi fenerliler saha dışında ne farkı var geçen haftadan beri ceza yok ortada bakalım inparatora kaç maç kesecekler

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title