Haberler

Rıdvan Dilmen canlı yayında üstüne basa basa ayrılığı ilan etti: Vitor Pereira gidecek

Güncelleme:

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'ye 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, gündeme oturan açıklamalar yaptı. Vitor Pereira'yla yolların ayrılacağını söyleyen Dilmen, "Fenerbahçe, bu teknik direktör ile yollarını ayıracak. Beşiktaş'ı yense de ayıracak. Ali Koç ile görüşmedim, konuşmadım ama Ali Koç gönderecek." dedi.

Lider Trabzonspor'un mağlup olduğu haftada Gaziantep FK'yi yenemeyen Fenerbahçe, zirve yolunda büyük fırsat tepti. Karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında yorumlayan Rıdvan dilmen gündeme oturan değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"ALİ KOÇ GÖNDERECEK"

" Fenerbahçe, bu teknik direktör ile yollarını ayıracak. Beşiktaş'ı yense de ayıracak. Ali Koç ile görüşmedim, konuşmadım ama Ali Koç gönderecek.

"MAYIS AYINI GÖRME İHTİMALİ YOK"

Vitor Pereira, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sezonu tamamlayamaz. Mayıs ayını görme ihtimali yok. Fenerbahçe'de teknik direktör değişecek. Futbol bunu emrediyor. Futbolun emrettiğine karşı gelemezsiniz. 'Ali Koç devam edeceğim' mi diyor? Edemeyeceksin başkan, etme! Mümkün değil.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (8)

Mesih DeccaL:

gustavo da şiddetli azaba dayanıklı olmadığı ortaya çıktı. onun yerine önündeki adamı eksiltip ileridek oyuncuya topu geçirebilecek bir oyuncu olduğunu gösteren crespo düşünebilir.

1
0
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

tam söyleyemedim. rossinin açık kanatta oynaması lazım. osayinin mesutla yan yana olması lazım. zajc da sürpriz orta saha olarak gustavo ile geride kalması lazım. yani kanatlardan hucuma çıkabilen 4 lü defans ile beraber 4-2-5-1 yapar.

1
0
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

fenerbahçe her zaman dünya yıldızlarınıda kadosunda barındırmış ve onadığı futbolla da saygın bir kulüptür ve artık onun kendisini hatırlaması lazım. fenerbahçe askeriye değildir.

1
0
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

ayrıca fenerbahçe mesut ile beraber rakip ceza sahası dolaylarında topa sahip olabilecek kabiliyette ingiliz ekolünden en az 1-2 oyuncu takviyesi yapılmalı. işte böyle olursa yeni bir teknik direktör ile fenerbahçe şaha kalkar.

1
0
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

bensize bu takımın nasıl dizilmesi ve nasıl oynaması gerektiğini söyleyeyim..mesut özil önderliğinde ve sağında rossi ve en sağında osayi oynamalı. sol orta ve sol tarafta irfan, pelkas ve ferdi üçlüsünden ikisi seçilmeli ve bu orta saha rakip ceza sahası önünde topa sahip olabilmeli. takımı askeriyeye döndürmek isteyen bir teknik direktörle bu iş olmadı ve olamayacaktır da..crespo da bu işleri yapabilecek bir futbolcu olduğunu gösterdi. işte fenerbahçe böyle oyarsa rakiple kedinin fare ile...

1
0
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

ferdinin bir stoperin olduğ yerde ne işi vardı da o hi gereği olmayan penaltıyı yaptırdı? işte takımda dörtlü defansın olmayışının acısı yine çıktı. bu tip ayrıntıları hesaplayamayıp da takıa müdahale edemeyen bir teknik direktörü suudi arabistana geri göndereceksin. bu kadar basit.

1
0
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

ciddi bir takımın mutlaka 4 lü savunması olur ama biz perreiranın ciddi bir adam olmadığnı zaten bilmiyormuyuz? peki bu adam hala niye fenerbahçenin başında?

1
0
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

ciddi bir şekilde sistem bozukluğu var ve işler iyi gitmediğinde oyuna müdahale edemeyen bir teknik direktör var, daha ne olsun? rossinin açık alan bulduğunda süratli olduğunu gördük ama dirençli defansa karşı çok kötüydü. o zaman ne yapacaksın? bu maçta ya oynatmayacaksın yada onu bitirici forvet tipi oyuncu olarak kullanacaksın başka şansın yok görünen köy kılavuz istemez ama gidişatın kötülüğüne müdahale edemeyen bir teknik direktör var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title