Haberler

Tartışmalar kadın futboluna sıçradı! Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme

Güncelleme:

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Müsabakayı 3-0 bordo-mavili takım kazandı. Karşılaşmanın ardından Karadeniz ekibinden dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sarı-lacivertlilere penaltı göndermesi yapılan paylaşımda, "Bu sefer kurtarmadı" ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Fenerbahçe Kadın Futbol Takımını sahasında 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından bordo mavili kulübün resmi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

PENALTI GÖNDERMESİ

Joker yazılarının yer aldığı paylaşımda sar-lacivertlilere penaltı göndermesi yapılarak, "Bu sefer kurtarmadı" ifadelerine yer verildi. Bu paylaşım, bordo mavili taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü ve defalarca paylaşıldı.

İşte o paylaşım;

Tartışmalar kadın futboluna sıçradı! Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Karadeniz Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (21)

Mehmet Deniz:

Bu yüzden Fenerbahçe’nin çok buyuk oldugunu söylüyoruz

176
62
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Şimdi kadınlar ligi puan durumuna baktım Trabzonspor her yerde aynı Erkekler'de de 25-30 puan fark yemiş, Kadınlarda da aynı Değisen bir şey yok. Türkiye Kadınlar Ligi Puan Durumu : 1.Galatasaray 65- 2.Ankara Büyük Şehir Belediyesi 63 - 3.Fenerbahçe 60 puan, 9.HakkariGücü 37 puan, 10.sırada Trabzonspor 33 puan. Bence Fener ile uğrasmayı bırakın önünüzdeki Hakkari Gücünü geçmeye çalışın Neden mi ?Çünkü en yakın rakibiniz Hakkari :)

yanıt71
yanıt21
Kosovalı Bir Insan:

mason takımı

yanıt3
yanıt4
Verdik y gorduk etkiyi:

Kucuk kiz cocuklarini bu nefret ortamina alet eden sosyal medya maymunlarinin haber degeri yoktur

111
19
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Trabzon seninle gurur duyuyorum

40
89
yanıtYanıtla
Tandogan Dogan:

bu trabzonspor kulubu tamamen kapatilmali

88
40
yanıtYanıtla
Vll. Murat:

rezilsiniz ..

90
31
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Hamsicikler iyi pişmişler

74
34
yanıtYanıtla
Mstf Byzt:

Hamsiyeler yapmayın böle sonra üzülürsünüz

61
21
yanıtYanıtla
uLuBeY null:

Çapsızlık başka birşey

47
18
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title