Haberler

Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Rüdiger'in sevinci olay oldu

Güncelleme:

Real Madrid'in nefesleri kesen mücadele sonunda Manchester City'i eleyerek Şampiyonlar Ligi yarı finaline kaldığı maçta son penaltıyı kullanarak turu getiren Antonio Rüdiger, kameralara "Allahu ekber, yes!" diye bağırıp işaret parmağıyla gökyüzünü gösterdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Manchester City deplasmanına çıktı. İlk maç 3-3 berabere bitmiş ve iki takım da bir avantaj elde edemememişti. Önce 90 dakikası, ardından 120 dakikası beraberlikle tamamlanınca son söz penaltılara kaldı.

SON PENALTIDA TOPUN BAŞINA RUDIGER GEÇTİ

Seri penaltı atışlarında Real adına ilk penaltıyı kullanan ve kaçıran Modric'e karşılık, City'de de Bernardo Silva ve Kovacic penaltı atışından faydalanamadı. Son penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Real Madrid'in başarılı savunmacısı Antonio Rüdiger, topu ağlara göndererek takımını Devler Ligi'nde yarı finale çıkarmayı başardı.

SEVİNCİ OLAY OLDU

Rüdiger golüyle yarı finale çıkan Arda Güler'li Real Madrid'de tüm oyuncular ve teknik ekip sahaya girerek az sayıdaki taraftarlarına koştular ve sevinçlerini birlikte yaşadılar. Tam da kameralar bu görüntüleri çekerken, gecenin kahramanı Antonio Rüdiger'e yapılan yakın çekimde Alman futbolcu tekbir getirerek sevincini yaşadı. Kameralara "Allahu ekber, yes!" diye bağıran ve işaret parmağıyla gökyüzünü gösteren Rüdiger'in bu hareketi sosyal medyada kısa sürede milyonlara ulaştı.

"MAÇLARDAN ÖNCE DUA ETMEYİ SEVİYORUM"

Geçtiğimiz yıllarda Müslüman olduğunu açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Alman futbolcu, "Müslüman'ım, Allah'a inanıyorum ve bu yüzden maçlardan önce dua etmeyi seviyorum. Takım arkadaşlarımın, rakiplerimin sakatlanmaması için ve bunun yanında stadyumdaki tüm insanlar için dua ediyorum. Dua etmek için fazla bir şeye ihtiyacım yok" ifadelerini kullanmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Real Madrid Manchester Madrid Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

Toprak Toprak:

Allah futbol işlerinedemi karışıyor?

51
629
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

toprak, senin gibi hosteinler bile yorum yapıyor, asıl buna şaşmak gerek.

yanıt354
yanıt26
Sinan Bulduk:

Toprak , toprağa girdiğin zaman Münker ve Nekir’e sorarsın ıslah olası kardeşim..

yanıt322
yanıt25
şerife güven:

toprağı bozuk

yanıt260
yanıt22
YİĞİT TÜRKALP:

toprak sen mal olduğun için anlamazsın.her işin başı bismillah.

yanıt252
yanıt21
Canım Türkiyem:

Herşey ALLAHIN KUDRET ELİNDE. Ahmaklık etme AHİRETTE anlarsın nasılsa

yanıt217
yanıt16
Aziz Dağ:

Toprak Seni TOPRAK tan yaratıp Tekrar TOPRAĞA Döndürecek Olan ALLAH Herşeyde Kadir dir Muktedir dir Besmele çek desem belki bilmezsin Herşeye Karışan Bilen ALLAH Seni ıslah etsin

yanıt169
yanıt18
Tolga Tplg:

Laik dinsizlere göre karışmıyor. Sende birisin

yanıt91
yanıt22
Ferit Garipoğlu:

toprak toprak boş yapma adamlar siyasette incile el basıp yemin ederler sahaya çıkınca haç işareti yaparlar sorun olmaz ama Allah'u Ekber deyince senin gibilere batar olur

yanıt173
yanıt11
Sadık:

Müslüman bir Futbolcu Allah tekdir diyor ,bizdeki Ateistlerden cevap geliyor .

314
24
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title