Haberler

Rauball, Yeniden Borussia Dortmund Başkanı Seçildi

Güncelleme:

Borussia Dortmund Genel Kurulunda Başkan Reinhard Rauball, oyların yüzde 99,3'ünü alarak yeniden başkan seçildi.

Bayern ezdi geçti

Bundesliga'nın 13. haftasında Dortmund'a konuk olan Bayern, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini farklı geçti.

Seçilmesinin ardından konuşan Rauball, 3 yıl için yeniden seçilmekten gururlu olduğunu belirterek kendisine duyulan güvene teşekkür etti.

Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke ise Rauball'a hitaben yaptığı konuşmasında "Borussia Dortmund için senden daha iyi bir başkan olamaz, sen bu pozisyon için en ideal kişisin" şeklinde konuşarak Rauball'i onurlandırdı. Genel Kurul'da Rauball'den sonra en büyük alkışı futbol takımı alırken 30 Haziran'da sona eren 2012/13 sezonunu kapsayan mali yılda kulübün tüm borçlarının bittiği ve 53,3 milyon euro ile Bundesliga tarihinin tüm kulüpler içinde en büyük karının elde edildiği de açıklandı.

Hans-Joachim Watzke yaptığı konuşmada batma noktasındaki kulübün son 8 yılda adeta bir masal kitabı yazdığını ve bu kitapta daha birçok başarı bölümüne yer olduğunu ifade etti.

Dortmund'da kulüp başkanları yönetime karışmazken yalnızca kulübü temsil yetkisine sahipler. Kulübüyse İcra Kurulu'nun profesyonel olarak görevlendirdiği CEO yönetiyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Hans Joachim Watzke Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title