Haberler

Puma: Yırtılan Formalar Türkiye'de Üretildi

Güncelleme:

EURO 2016'da Fransa ile oynanan maçta İsviçreli oyuncuların formalarının yırtılmasının ardından üretici firma "Puma'nın Milli Takım formaları Türkiye'de üretilmiştir" açıklamasını yaptı.

EURO 2016 A Grubu son maçında İsviçre'nin Fransa karşısında formalarının bir bir yırtılması gündeme damga vurdu.

"FORMALAR TÜRKİYE'DE ÜRETİLMİŞTİR"

Puma, sosyal medyada espri konusu olan olayla ilgili resmi açıklama yaptı ve bir tartışma daha yarattı. Puma'nın açıklamasında, "Puma'nın Milli Takım formaları Türkiye'de üretilmiştir" ifadeleri yer aldı.

SEBEP DEFORMASYON OLABİLİR

Öte yandan formaların yüksek teknoloji ile üretildiği ve ısı, basınç ve zamanla birlikte bazı deformasyonların olabileceği vurgulandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye İsviçre Fransa Puma Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

GIZEM:

BENIM AILE HIC BIR ZAMAN TUKR MALI ALMAYIZ HOLLANDADA COK KOTU CIKIYO TUKR MALI MEYVELERDE COK KOTU YUNAN MEYVE COK COK GUZEL BEN TATIL ICIN GELDIM TUKRIYE HERKES COK COK KABA SACLAR KAPALI SANDIM SAUDI ARABISTAN SANKI COK COK CIRKIN

18
81
yanıtYanıtla
GIZEM:

BEN ISM DEGISTIRMEK COK ISTEDIM AMA BENIM MOMMY AND POPPY COK COK KUSER BENLE KONUSMAZ

yanıt6
yanıt2
yüksekova:

Hahahahahah hoh hoh hoh hoj qwqwwqwwqwwkwkwnjwisnsiwianahqiwjns ah türkiye ah aslında okadar zavallısın ki

19
34
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Şuna bakın euro 2016 ya katılan ülkelerin aldığı primlere :Almanya italya ingiltere ispanya belçika portekiz ukrayna hırvatistan isviçre rusya :PRİM YOK romanya 50bin euro arnavutluk 70bin euro galler 100bin euro kuzey irlanda 50bin euro irlanda 40bin euro slovakya 50bin euro polonya 70 bin euro çek cumhuriyeti 40bin euro isveç 50bin euro macaristan 80bin euro izlanda 80bin euro avusturya 50bin euro VE TÜRKİYE İNANAMAYACAKSINIZ TAM 500 BİN EURO Doğuda kelle koltukta görev yapan ASKERE DE VERİN .

22
30
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Askere günahini vermez bu dinci yobazlar. Sehit düstüklerindede 6 bin kisi ile dügün yaparlar halkin parasi ile. Kendi ceplerinden 2 kurus harcamayan sonradan görmeler.

yanıt12
yanıt17
SAHTELİKLER DİYARI:

Çin malları bile bundan daha iyi. Futbol şike sahte, tarihi tarih kitapları yalan sahte, coğrafya sahte, isviçre fransız dan alma guguk sahte, şarkılar çalıntı. . . . . gerçek olan ne var bu . . . de.

12
35
yanıtYanıtla
gerçekler acıdır:

aslında gerçek olan bişey var. oda sizin gibi kekoların binlerce yıllık ezikliği, oda zaten sizin kudurmanıza yetiyor.

yanıt30
yanıt1
el curdo:

arkadas firma formalar türkiye de üretildi dedi. demek ki tc de üretilmistir. bunun tartismasi olmaz. haa türkler cok saglam insanlardir hayatta kattiyen külliyen böyle birsey türklerde rastlanmaz diyorsaniz o baska

8
36
yanıtYanıtla
el keko:

bizim burda bi kekolar çürük, gerisinde sıkıntı yok

yanıt8
yanıt2
Sogomon:

Hahaha İsviçre yi don paça bıraktık elendiysek te

39
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title