Haberler

PTT 1. Lig Daha Zevkli"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Özer: "Seyir zevki açısından baktığınız zaman mücadeleye dayalı, isteğe ve arzuya dayalı çok koşan takımlar var. Bu da ligi zevkli hale getiriyor"

ADEM YILMAZ - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, PTT 1. Lig'in Spor Toto Süper Ligi'nden daha zevkli olduğunu söyledi.

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Özer, burada kısa süre çalıştıktan sonra Hikmet Karaman'ın yardımcısı oldu. Manisaspor, Gaziantepspor ve Bursaspor'da görev alan Özer, Karaman'ın yeşil-beyazlı ekipten ayrılmasının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan gelen teklifi kabul ederek bu takımın başına geçti.

Spor Toto Süper Lig deneyimini mavi-beyazlı kulüpte değerlendiren Özer, çalıştığı ligin çok heyecanlı ve seyir zevki yüksek olduğuna inanıyor.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in Türkiye'nin en üst ligi olduğunu belirterek, "Bence PTT 1. Ligi daha zevkli görünüyor" dedi.

Bulundukları ligde çok farklı mücadelelere şahitlik ettiğini anlatan Özer, şunları kaydetti:

"Baktınız zaman Balıkesirspor müthiş bir taraftara sahip, Fethiyespor ise alt sıralardan kurtulmak için inanılmaz mücadele veriyor. Samsunspor ve Adana Demirspor da yıllardır Spor Toto Süper Lig'e çıkmanın hasretini çekiyor. Çok önemli takımların bulunduğu bir ligde mücadele ediyoruz. Seyir zevki açısından baktığınız zaman mücadeleye, arzuya ve isteğe dayalı çok koşan takımlar var. Bu da ligi zevkli hale getiriyor."

Ligin üstündeki takımların yarışının ciddi anlamda kızıştığına dikkati çeken Özer, "Yukarıdaki inanılmaz bir mücadele var ve bu alt sıralardaki takımlarda da devam ediyor. Bence ciddi bir heyecan var. Umarım takım olarak sezon sonunu istediğimiz yerde tamamlarız" diye konuştu.

Taraftar desteği

Özer, çok önemli mücadelelerin verilmesine rağmen taraftarların stada gelmemesine anlam veremediğini dile getirdi.

Taraftar sayısının azlığının takımını etkilediğini vurgulayan Özer, sözlerini şöyle tamamladı:

"Temponun düştüğü zamanlarda onların vereceği destekle rakibi boğma şansınız var. Bazen rakiplerimize istediğimiz baskıyı kuramıyoruz. Bunun için de taraftar desteğine ihtiyacımız var. Biz maçlarımıza bu destekten yoksun çıkıyoruz. Bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Takım halinde oynayan, takım olarak sonuca giden bir takım olarak onlara desteğimiz var." - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Elazığspor Hasan Özer Spor Haberler

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title