Haberler

Psikolojisi altüst oldu! Bonucci, futbolu bırakıyor mu?

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a elendiği maçta penaltı kaçıran Leonardo Bonucci'nin tepkiler sonrası psikolojisinin bozulduğu ve gelen tepkiler nedeniyle emeklilik kararı alabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe, 3-2 mağlup olduğu maçın rövanşında rakibini 1-0 mağlup etse de penaltı atışlarında Olympiakos'a elenerek UEFA Konferans Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. Kaçırdığı penaltı nedeniyle eleştirilerin en büyük hedefi olan Leonardo Bonucci için İtalyan'dan bir iddia ortaya atıldı.

EMEKLİ Mİ OLACAK?

Corriere dello Sport'un haberine göre; İtalyan oyuncunun, Fenerbahçe taraftarından gelen sert tepkiler sonrası psikolojik olarak çöktüğü belirtildi. Haberde sarı-lacivertli yıldız futbolcunun bu tepkiler sonrası emeklilik kararı alabileceği iddia edildi.

FENERBAHÇE KARİYERİ

Devre arasında takıma katılan 36 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 20 maça çıktı. Tecrübeli savunmacı, takıma 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leonardo Bonucci Fenerbahçe Olympiacos Konferans Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (16)

Veysel null:

bonucci mi o değil de Fenerbahçe Olympiakos a elendiği için UEFA ya tepki olarak bir dahaki Avrupa maçında sahaya u17 ile çıkmaya karar vermiş duydunuz mu la?hahahaha

98
142
yanıtYanıtla
salih bulut:

muhhaaaa muhaaaa

yanıt2
yanıt5
Vll. Murat:

senin memleketin takımına elendik evet haklısın

yanıt101
yanıt35
Veysel null:

biz de senin memleketin Prag ın takımına elendik doğru

yanıt18
yanıt56
Davud Doğrucu:

çok komik harika bir yorum yapmışsın sen bu kafayla devam et

yanıt23
yanıt4
Murat Vural:

Fenerbahçe artık inşallah daha beter olur . Önümüzdeki sene sadece ligde kalmaya oynarlar .

24
61
yanıtYanıtla
uLuBeY null:

Bonicci'den bahsediyoruz O seviyede ve kariyerde bir oyuncunun psikolojisi çökmez. Artık futbolcu olarak devam etmesinin kariyerine zarar vereceğine kanaat etmiştir.

48
3
yanıtYanıtla
Siranuş Nermer:

e zaten emekli bunlar yaa, çoktan gitmesi gerek gençlere şans verilmeli bence

31
6
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Bu bonicci yi gs ye kaklif ettiler almamıştı. Ne ka isabetli, ne ka isabetli...

11
15
yanıtYanıtla
Haci mehmet:

Emekliydi zaten fener kokundan tut du aldi getirdi

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title