Haberler

PSG Başkanı Halifi, Barcelona Maçından Sonra Adeta Yıkıldı

Güncelleme:

PSG Başkanı Halifi, Barcelona'ya elenmelerinin ardından "7 dakikada üç gol yemek çok ağır" dedi. Fransız basını, takımı yerden yere vurdu.

Uefa Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Fransız temsilcisi Paris-Saint Germain'in (PSG) İspanyol ekibi Barcelona'ya 6-1 yenilerek elenmesi, Fransız basınında geniş yer buldu.

Gazeteler, PSG'nin 4-0'lık skor avantajıyla çıktığı rövanş maçında Barcelona'ya 6-1 mağlup olarak "Kupa 1"e veda etmesini "aşağılanma" olarak değerlendirdi.

"AŞAĞILANDILAR"

"Tarif edilemez derecede kötü" başlığıyla maçın haberini duyuran L'Equipe gazetesi, Paris ekibinin 88. dakikaya kadar turu geçmeyi garantilediğini fakat 7 dakikada 3 gol yiyerek İspanyol ekibine tarihi bir çıkış şansı verdiğini yazdı. Gazete, "aşağılanma" olarak değerlendirdiği bu yenilgi ile PSG için tüm planların bozulduğunu da belirtti.

Le Figaro gazetesi ise üst manşetten verdiği haberinde, " Barcelona'da aşağılanan PSG, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti" başlığını kullandı. Gazete diğer sayfalarda ise, "Paris ayaklar altına alındı, çiğnendi, ezildi ve aşağılandı" başlığını tercih etti.

"PARİS'İN İNANILMAZ BATIŞI"

Haber kanalı BFMTV, "Paris'in inanılmaz batışı" başlığını tercih ederken, futbolcuların Paris'e gelişlerinde protesto ile karşılaştıkları, araçların ve çevrenin zarar gördüğü, orta saha oyuncusu Thiago Motta'nın bir taraftara aracıyla çarptığını yazdı.

Le Monde gazetesi, maçla ilgili "inanılması güç bir elenme" ifadesini kullanırken, Paris ekibinin Barcelona karşısında inanılması güç bir skorla elendiğini kaydetti.

"İMKANSIZDI, BAŞARDILAR"

PSG Kulübü Başkanı Nasır el-Halifi'nin, "7 dakikada üç gol yemek çok ağır" şeklindeki sözlerini başlığa çıkaran Liberation da, "maçın bitimine 2 dakika kala tur atlayan taraf olarak görülen PSG'nin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya gömüldüğü" ve "imkansızdı ve bunu başardılar" ifadeleriyle Fransız kulübünün elenmesini eleştirdi.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Paris Saint Germain Gazeteler Barcelona Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title