Haberler

Premier Lig'de tecavüz skandalı: Yaşları 19 olan iki futbolcu tecavüz suçunda tutuklanıp, kefaletle serbest bırakıldı

Güncelleme:

Bir Premier Lig kulübünün iki futbolcusu, tecavüz ve saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya. The Sun gazetesine göre, 19 yaşındaki iki futbolcu, bir tecavüz olayına karışmakla suçlanıyor. İddia edilen olayın ardından polis, bir futbolcuyu stadyumda sorguladı ve daha sonra resmi olarak tutukladı. İkinci futbolcu ise ertesi gün tecavüz şüphesiyle sorgulandı. İki futbolcu, daha sonraki sorgulamalar beklenirken kefaletle serbest bırakıldı.

Polis, hafta sonu bir Premier Lig stadyumunda operasyon düzenleyerek, oyunculardan biriyle konuştu. The Sun gazetesine göre, 19 yaşındaki futbolcu, saldırı şüphesi ve tecavüze yardım etmekle suçlanarak sorgulandı.

Rapora göre, futbolcu kısa bir görüşmeden sonra stadyumdan ayrılmaya izin verildi ve daha sonra resmi olarak tutuklandı. Ardından bir gece polis hücresinde geçirdi ve suçlamalar hakkında sorgulandı.

Aynı yaştaki takım arkadaşı, ertesi gün tecavüz şüphesiyle sorgulandı. İddia edilen olay Cuma akşamı gerçekleşmiş. İddia edilen kurban, olaydan birkaç saat sonra yetkililere başvurarak resmi bir şikayette bulundu. Her iki oyuncu da daha sonraki sorgulamalar beklenirken kefaletle serbest bırakıldı.

Bir polis sözcüsü, "Bir tecavüz raporu üzerine iki erkek gözaltına alındı. 19 yaşında bir erkek, saldırı ve tecavüze yardım etme şüphesiyle tutuklandı. İkinci 19 yaşındaki bir erkek ise tecavüz şüphesiyle tutuklandı. Her iki futbolcu da kefalet ile serbest bırakıldı," dedi.

Bir kaynak The Sun'a şöyle dedi: "Oyunculardan biri kulübün stadyumundaydı. Polis onunla konuşmak için geldi. Oyuncu, stadyum içinde özel bir odaya alındı ve polis tarafından sorgulandı. Oyuncu, başka bir kişiyle kulüpten ayrıldı ve o gece daha sonra polis tarafından resmi olarak tutuklandı."

İlgili Premier Lig kulübünün bir sözcüsü The Sun'a şöyle dedi: "Konu şu anda polisin elinde olduğu için, Futbol Kulübü bu aşamada daha fazla yorum yapmayacak."

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Birleşik Krallık Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title