Haberler

Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Kaplan'dan bayram mesajı

Güncelleme:

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hokey spor dalında Gaziantep'i Türkiye ve Avrupa'da başarıdan başarıya taşıyan Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutladığını belirterek, "İslam dünyası olarak bir Kurban Bayramını daha kutluyor olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Biz Müslümanlar için çok özel günler olan bayramlar, toplumdaki huzura, barışa, kardeşliğe ve sosyal adalete olan katkıları ile özlemle beklediğimiz müstesna günlerdir. Bu yıl Ramazan Bayramının ardından şimdi de Kurban Bayramını KOVID-19 salgınının etkilerini devam ettirdiği bir ortamda kutluyoruz. Sağlık her şeyden önce gelir. Bu nedenle de gerek kendi sağlığımız, gerekse de diğer insanların sağlığı için bayram süresince maske, hijyen ve sosyal mesafe gibi kurallara daha fazla dikkat edelim. Tedbirlere uymayan, sadece kendi sağlığını değil tüm toplumun sağlığını tehlikeye atmış olur. Dünya üzerinde salgınların bittiği, açlığın yoksulluğun tarihe karıştığı, özellikle Müslüman coğrafyalarında akan kan ve göz yaşının dindiği, mazlumlara yönelik zulümlerin son bulduğu, insanların huzur ve barış içinde yaşadığı bir dünya en büyük özlemimizdir. Spor aynı zamanda sağlık, barış ve kardeşlik demektir. Tüm dünyaya bu güzel duyguların hakim olması, dünyanın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine yol açacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle spor camiamızın, milletimizin ve tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kurban Bayramı Mehmet Kaplan Gaziantep Spor Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title