Haberler

PFDK'ya Sevk Edilen Fırat Aydınus: MHK'nin Selası Okunuyor

Güncelleme:

Yardımcısına küfür ettiği iddiasıyla PFDK'ya sevk edilen Fırat Aydınus'un, "MHK'nin selası okunuyor" sözleri olay oldu.

Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemi Fırat Aydınus, 24. haftada oynanan Malatya-Başakşehir maçı sonrası yardımcısı Yusuf Bozdoğan ile yaşadığı küfürlü tartışma nedeniyle bir kez daha spor camiasının gündemine oturdu.

Bu olaydan sonra Fırat Aydınus, PFDK'ya sevk edildi. PFDK'dan 3 ay ceza çıkması durumunda Ekim ayında 46 yaşına basacak tecrübeli ismin hakemlik kariyeri bitecek. MHK da disiplin soruşturması bitine kadar Fırat Aydınus'a görev vermeyecek. Aydınus'un bu sezon vukuatları sadece bununla bitmiyor. Akşam gazetesine göre MHK kulislerinde konuşulan iddialar:

50 GÜNE YAKIN MAÇ VERİLMEDİ

Aydınus'un bu sezonki ilk vukuatı devre arasında Antalya'da yapılan kampta gerçekleşti. Testler sırasında Yusuf Namoğlu döneminde görev alan MHK üyelerinin de bulunduğu ortamda Fırat Aydınus, "Benim koşup koşmam önemli değil. Siz benim sayemde görevdesiniz" ifadelerini kullandı. Bu söylemler sonrası ligin ikinci yarısındaki ilk karşılaşması 10 Şubat'taki Göztepe-Alanyaspor karşılaşması oldu. Bu olay dönemin başkanı Yusuf Namoğlu'nun tepkisine neden oldu.

PFDK'ya Sevk Edilen Fırat Aydınus: MHK'nin Selası Okunuyor

AYDINUS'UN TAVIRLARINDAN RAHATSIZLAR

Emekliğe hazırlanan Aydınus'un son vukuatı ise Yusuf Namoğlu'nun görevi bırakmasına yakın zamanda gerçekleşti. Hakemlerinin hazır bulunduğu bir ortamda dışarıdan duyulan sela sonrası Aydınus, 'MHK'nin selası okunuyor" ifadelerini kullandı. Bu söylemlerle MHK ile Fırat Aydınus arasındaki ipler tamamen kopma noktasına geldi.

Bazı hakemler de Aydınus'un bu tavırlarından rahatsız. Bu olaylar sonrasında hakemler arasında ayrışmalar daha da göze çarpmaya başladı. Yeni MHK yönetimi de yaşanan bu olaylardan dolayı çok rahatsız.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Merkez Hakem Kurulu Yusuf Namoğlu Fırat Aydınus Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (8)

Brütüs:

Emekli olmaya hazırlanan her hakem tehlikelidir. Kesinlikle maç verilmemeli.

9
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Tetikçi Fırat Aydınusa hakemlik biraktirıldığında o zaman; Fenerbahçe samandıra tesislerinde bayraklar yarıya inecek.

5
3
yanıtYanıtla
göçek ve özkahyada bırakacak:

EYYAMCI FIRAT AYDINUS DEMEK YOLUN SONU HA, BU SENE TT ARENADA FB MAÇINDA NE KUFÜRLER EDİLMİŞTİ AMA FIRAT AYDINUSA MAÇI KATLEŞMİŞ VE GERGİNLİKLERDE BAŞ PROVAKATÖR OLARAK ROL OYNADI AYDINUS ADLI SÖZDE HAKEM.

4
1
yanıtYanıtla
lezbiyen buket(adanalı):

MAÇI PEK SEVMEM AMA KIZLARI ÇOK SEVERİM.

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın,:

devam et kocum sizlerde seterestesiniz allah sabir versin

2
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Asgari ücretin 1600 tl olduğu ülkede bunun gibiler yıllık 400 bin lira kazanıyorlar bahisten şikeden götürdüklerini saymıyorum bile nerde adalet yazıklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
Gaddar:

Fırat hakemliği bırakırsa FB iyi bir tetikçisini kaybedecek !!!! TS ile çekiştikleri sezon TT Arena da oynanan ilk GS - FB maçında GS nin ırzına geçmişti, son GS - FB maçında yediği haltları zaten herkes hatırlıyor. . . Defolur gider inşallah karaktersiz. . .

0
0
yanıtYanıtla
içerden bir söyleyen:

süper lig hakem kadrosu mhk denilen kurulun kontrol denetim ve eğitiminin tamamen dışındadır bu kadrodaki hiç bir hakem mhk''na saygı duymaz inanmaz güvenmezhaklılık payları varmıdır vardır neden çünkü mhk daki her üye kendi geleceği maddi manevi menfaatleri için oradadır ve tüm mesaisini buna harcar hakemlik gelişim kalite vs hiç birinin umrunda değildir tüm çalışmaları bireysel menfeaat ve yatırımları içindir bunuda en yakından süper lig hakemleri görür dolayısı ile zerre kadar saygı duymaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title