Haberler

Petrol'de Transfer Dönemi

Güncelleme:

3. Lig 2. Grup Batman ekibi Petrolspor'da ara transfer hareketliliği yaşanıyor.

Batman Petrolspor'da ara transfer hareketliliği yaşanıyor.

Ligde devreyi orta sıralarda bitiren ve kamp çalışmasını Manavgat'ta yapan Petrolspor'da transfer hareketliliği başladı. Ligin ilk yarısı sonunda 7 futbolcu ile yollarını ayıran ve daha sonra Mehmet Atik ile yeniden anlaşan Petrolspor kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.

TRANSFER LİSTESİ SIR GİBİ

Genel Kaptan İlhan Erken, planlama dahilinde çalışmalara başladıklarını söylerken, transfer edilecek isimler konusunda bilgi vermedi. Kampta çalışmasında 21 futbolcunun bulunduğunu belirten Erken, "Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda 5 transfer gerçekleştireceğiz. Resmi sözleşme imzalamadan isim açıklamak istemiyoruz. Prensipte anlaştığımız 5 futbolcu var. Bunlar kulüpleri ile ilişkilerini kestikleri takdirde renklerimize bağlayacağız. Muhtemelen Hafta sonuna kadar bu isimler netleşecek." Dedi.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Kamp dönemi içerisinde 3 hazırlık maçı yapacaklarını belirten İlhan Erken "Ligin ilk yarısının son maçında takımımızın çok iyi bir uyum yakaladığını gördük. Bu ahengi bozmamaya çok özen gösterip nokta transferlerle ikinci yarıya gireceğiz. Kamp dönemi içerisinde 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Maç tarihleri belli ama yapacağımız takımların kampa katılımı ile netleşecek." dedi.

LİG 19 OCAK'TA BAŞLIYOR

Devre arası kampını 5 Ocak'ta tamamlayacaklarını belirten Genel Kaptan İlhan Erken, 8 Ocak tarihinde Batman'da toplanacaklarını ikinci devrenin ilk maçını kendi sahamızda İstanbul Sancaktepespor ile oynayacaklarını ve lige iyi başlamak için bu maçı mutlak surette kazanmaları gerektiğini belirtti.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Petrolspor Mehmet Atik Manavgat Yerel Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title