Haberler

    Pedro Yine Hayal Kırıklığı

    Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrılarak Arjantin'in San Lorenzo kulübüne kiralık olarak transfer olan Pedro Franco, henüz form tutamadığı için eleştirilere maruz kaldı.

    SPORCOPE DIŞ HABER - Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrılarak Arjantin'in San Lorenzo kulübüne kiralık olarak transfer olan Pedro Franco, henüz form tutamadığı için eleştirilere maruz kaldı.

    Kolombiya basını, ülkenin büyük umutlar beslediği Pedro Franco'nun Beşiktaş'tan San Lorenzo'ya transfer olmasının ardından ilk 11 için düşünülen savunmacıdan istenen verimin alınamaması nedeniyle endişelerini dile getirdi. Yapılan haberlerde Arjantin Ligi başlayalı 5 haftanın geride kaldığını ancak Franco'nun Türkiye'den hazır şekilde gelmemesi nedeniyle forma giymeye uzak olduğu ifade edildi.

    Arjantin Ligi'nde geride kalan 5 haftada San Lorenzo 3 galibiyet 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi ve bu sezonki iddiasını henüz sezon başı olmasına rağmen ortaya koydu. Son olarak Huracan karşısında da kadroya giremeyen Pedro Franco, sadece 7 Şubat tarihinde sezonun ilk maçı olan ve 2-2 sona eren Patronato maçında 53 dakika sahada kaldı ve o günden bu güne kadar maç kadrosuna bile girmeyi başaramadı.

    İlk parladığı dönemde ülkesinin en önemli savunma oyuncularından biri olacağı düşünülen Pedro Franco, Kolombiya genç milli takımlarından kaptanlık görevleri yapmıştı.  Franco, form tutamayarak kulübü San Lorenzo kadar bonservisine sahip olan Beşiktaş ve Kolombiya Milli Takımını'da hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Pedro Franco bilindiği gibi Beşiktaş'ta da Şenol Güneş tarafından idman peformansı yeterli görülmeyerek oyuncuya şans vermiyordu...

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Pedro Franco San Lorenzo Arjantin Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title