Haberler

    Pedro Franco İmzaya Gidiyor!

    Beşiktaş'ın kadrosundan göndermeyi planladığı isimlerden Pedro Franco'ya talip olduğu belirtilen San Lorenzo ekibinden açıklama geldi.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Beşiktaş'ın kadrosundan göndermeyi planladığı isimlerden Pedro Franco'ya talip olduğu belirtilen San Lorenzo ekibinden açıklama geldi. Öte yandan Arjantin basını Beşiktaş'ın Franco'ya San Lorenzo ile görüşmesi için izin verdiğini ve oyuncunun önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek sağlık testinden geçeceği iddia edildi.

    Kolombia radyosu Caracol'un haberinde, Pedro Franco'ya talip olduklarını resmen açıklayan San Lorenzo'da yeni göreve başlayan teknik direktör Pablo Guede, Kolombiyalı oyuncuya övgü dolu sözler sarfetti. Franco'yu Kolombiya'nın savunma efsanelerine benzeterek, "Franco Yepes ve Ivan Cordoba karışımı bir savunmacı. Bunun yanında ayakları da oldukça kaliteli. Çok ilginç ve geliştirilebilir bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

    Arjantin basınında yer alan iddialarda ise Pedro'ya yaptığı teklifi Beşiktaş'a kabul ettiren San Lorenzo kulübünün Kolombiyalıyı Arjantin'e davet ettiği belirtildi. Pedro Franco'nun kısa süre içerisinde Güney Amerika'ya uçacak oyuncunun önce Bogota'ya ardından da Buenos Aires'e giderek sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi. Sağlık kontrollerinin ardından ise resmi imzaların atılacağı ifade edildi.

    San Lorenzo kulübünün Beşiktaş'ı Pedro Franco konusunda ikna etmek için 1.8 milyon euro bonservis bedelinin yanında kiralık opsiyonunu da siyah beyazlılara sunduğu daha önce Sporcope.com'dan duyurulmuştu. Beşiktaş'ın bu tekliflerden hangisini kabul ettiği ve konuyla ilgili ilerleyen günlerdeki gelişmeleri yine Sporcope.com'dan takip edebilirsiniz...

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Pedro Franco San Lorenzo Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title