Haberler

Paraşütçülerin yeni buluşma noktası Davraz

Güncelleme:

Isparta Davraz Kayak Merkezi'nde yamaç paraşütçüleri atlayış gerçekleştirdi.

Isparta Davraz Kayak Merkezi'nde yamaç paraşütçüleri atlayış gerçekleştirdi. Kayak merkezinin ikinci etabından tesisler bölgesine doğru atlayış gerçekleştiren paraşütçüler karlı zirve ve muhteşem Eğirdir Gölü manzarasında gökyüzünde süzüldüler.

Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden olan Davraz'da yamaç paraşütçüleri gerçekleştirdikleri atlayışlarla görsel bir şölene imza attı. FLY Isparta Yamaç Paraşütü Derneği üyesi paraşütçülerin yaptıkları atlayışlarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gökhan Bitiktaş yaptığı değerlendirmede, "Dernek olarak yıllardır ülkenin bir çok yerinde uçuşlar gerçekleştirdik. Fakat Isparta'mızın Davraz'ını ve Eğirdir'ini hiç bir yerde bulamadık. Kayak yaparken veya yamaç paraşütü uçuşu yaparken Eğirdir Gölü'nü seyretmek çok ayrı bir zevk. Yılın 12 ayı uçuş veren Isparta'da yamaç paraşütü sporunu daha ileriye götürmek için Isparta Valimiz ile burada buluştuk. Kendisi uçuşlarımızı seyretti. Isparta'nın yamaç paraşütü turizmi ve yamaç paraşütü eğitim bölgesi olması için her türlü desteği vereceğini söyledi. Yeni sezonda da Davraz'da ve Eğirdir'de uçuşlarımıza devam edip gökyüzünü renkli bir tabloya çevireceğiz" dedi.

Davraz Kayak Merkezi kış sporlarının yanı sıra her mevsim farklı branşlarda spor yapmaya müsait olmasıyla dikkat çekiyor. Son yıllarda yapılan yatırımlarla çehresi değişen ve modern bir görünüme kavuşan Davraz'da turizmi 12 aya yayma hedefiyle yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Davraz Kayak Merkezi, takım sporları ve bireysel antrenmanlar için birçok imkana sahip olurken, merkezde yeni yapılan spor salonunun yanı sıra 4 adet de çim saha bulunuyor. Sporcuların yüksek irtifa kamp ihtiyacı için her türlü imkanın bulunduğu merkez adrenalin sporları için de eşsiz bir coğrafyaya sahip.

Davraz Kayak Merkezi'nde yapılan çalışmaları sık sık denetleyen Vali Ömer Seymenoğlu, merkezin sezon açılışı için düzenlenen etkinliğine katılarak dua etti. Merkez personeline kışlık çalışma kıyafeti de dağıtan Vali Seymenoğlu sezonun hayırlı olsun temennisinde bulundu. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Davraz kayak merkezi Isparta Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title