Haberler

P. Karşıyaka'nın yıldız oyuncusu Vernon Carey'nin sakatlığı açıklandı

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka'nın oyuncusu Vernon Carey'nin sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildiği açıklandı. ABD'li pivotun 10-12 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka, Beşiktaş maçında sakatlanan Vernon Carey'nin sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildiğini açıkladı. ABD'li pivotun, 10-12 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Basketbol Süper Ligi'nde hafta sonu oynanan müsabakada Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelen P. Karşıyaka, rakibine karşı 115-66'lık ağır bir mağlubiyet aldı. Yeşil-kırmızılılar'a, bir kötü haber de karşılaşmanın ikinci periyodunda sakatlanan yıldız pivot Vernon Carey'den geldi. Beşiktaş maçının ikinci periyodunda sakatlanarak oyuna devam edemeyen 23 yaşındaki oyuncunun sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildiği bildirildi. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmanın başında dizinden sakatlık yaşayan oyuncumuz Vernon Carey Jr'ın gerekli tetkikleri yapılmıştır. Oyuncumuzun sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edilmiştir. Önümüzdeki süreç içerisinde ameliyatı planlanarak tedavi sürecine başlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan ABD'li pivotun 10-12 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karşıyaka Vernon Basketbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title