Haberler

Özrü kabahatinden büyük! Santos'un sözleri Beşiktaşlıları deli edecek

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, son anda galibiyeti kaçırdıkları RAMS Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, "Önemli bir galibiyet olacaktı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum" dedi.

Süper Lig devi Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, son dakika golüyle 1-1 berabere kaldıkları RAMS Başakşehir maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"SÖYLEYECEK ŞEY BULAMIYORUM"

Karşılaşmayı değerlendiren Santos, "Maçı bitirecek pozisyonları yakaladık. 2-0 yapıp maçı bitirebilirdik. Uzatmalara kadar maç 1-0 devam ediyordu ama uzatmalarda topu rakip yarı alana itip orada zaman öldürüp maçı bitirebilirdik. Fakat bunu yapamadık. Görece çok kısa bir oyuncudan, bir korner atışından gol yedik. Önemli bir galibiyet olacaktı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum" dedi.

Özrü kabahatinden büyük! Santos'un sözleri Beşiktaşlıları deli edecek

"PLANIMIZ BÖYLE DEĞİLDİ"

Planlarını uygulayamadığını belirten Portekizli antrenör, "Daha aktif olmalıydık. Maçın son dakikaları çok önemliydi ve daha konsantre olmalıydık. Topun kalemize gelmesini engelleyemedik. Rakibimiz bizden daha çok topa sahip oldu ama bizim planımız böyle değildi. Topla iyi, kaliteli ayakları olan ofansif oyuncularla maça çıkmamız, topa sahip olup oyunu domine etmek istediğimizden kaynaklıydı fakat olmadı, bunu başaramadık" şeklinde konuştu.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Fernando Santos Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Alaaddin Coşkun:

Beşiktaşlılar fenerin peşine takılmaktan kendi takımlarını unuttular resmen 40 puan fark oldu hala normalmiş gibi davranıyorlar.

83
81
yanıtYanıtla
SadeceGerçekler:

İki sezon önce siz kimin peşine takıldınız peki? Trabzon şampiyon olduğunda sizde 40 puan gerideydiniz! Siz de o zaman normalmiş gibi davranıyordunuz yiğen:))

yanıt66
yanıt26
Oliver:

Sadecegerçekler isimli arkadaş, biz o yıl seçilen yeni başkanımızı görevinin 6.ayında ibra etmedik ve yönetim/teknik ekip komple YOLLADIK 1 seneleri dolmadan. Başarı elde edemedikleri için. Şimdi sen izle bakalım beşiktaş olarak kaç yılınızı kaybedeceksiniz hasan arat yüzünden

yanıt7
yanıt4
SadeceGerçekler:

Oliver isimli arkadaş, hangi yoruma istinaden ne yazdığımı tekrar oku derim. BJK'ın bu kadar sorunlu geçen sezonu var mı? Kaç tane TD değişikliği oldu, transferler başarısız oldu, FB nin peşine takılmakla ne ilgisi var. Bir GS taraftarına herhangi bir konuyu anlatmak (gözleriyle görmüş, kulaklarıyla duymuş olsa bile) klasik olacak ama atomu parçalamaktan daha zor. Neyse...

yanıt2
yanıt2
Snn Aksu:

Renksizler 1 puan almış sevinmiyor

37
65
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

renkli Avrupa'da boyunun ölçüsünü almış

yanıt37
yanıt10
Yusuf Algan:

beşıktaşa gelen antiroler acemi gibi oynatıyor seneye kalırsa düşme hattında oynarız

14
1
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

Koca takımın kaptanı Necip. ne bekliyorsunuz

6
3
yanıtYanıtla
ZAZA Burak:

istifa etmemeli derhal kovulmali

3
2
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Adam ne derse desin veya demesin takımda oyuncu yok sezon sonu temizlik var Cenk Abubakar Salih Ersin Rebiç Ghezzal Muleka Amartey başta olmak üzere

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title