Haberler

Özel Yetenekli Çocuklar Yarıştı

Güncelleme:

2022-2023 Yılı Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları, Nevşehir'de başladı. Atletizm, gülle, yüzme ve masa tenisi branşlarında yapılacak olan mücadelelerde özel yetenekli sporcular yarışıyor.

- Özel yetenekli çocuklar yarıştı

NEVŞEHİR - 2022-2023 Yılı Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları, Nevşehir'de başladı.

Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar ve Gençler Kız - Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları, yaklaşık bin sporcu ve antrenörün katılımıyla başladı. Atletizm, gülle, yüzme ve masa tenisi branşlarında yapılacak olan mücadeleler, ilk olarak atletizm yarışları ile başladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Atletizm Tartan Pistin'de gerçekleşen mücadelelere çok sayıda özel yetenekli sporcu, antrenör ve veli katıldı. Müsabakaların açılış seremonisine katılan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yaptığı konuşmada, "3 kategoride gerçekleşecek olan ve yaklaşık 1000 özel sporcunun katıldığı okul sporları özel sporcularını ilimizde 6 gün misafir etmenin gurunu yaşıyoruz. Nevşehir spor şehri, Nevşehir hoş görü şehri, Nevşehir kardeşlik ve dostluk şehri, doğasıyla, coğrafyasıyla, yer altı şehirleriyle, doğal güzellikleriyle Türkiye'nin ve Dünya'nın ön plana çıkmış olan bu masalsı bu fantastik şehirde böyle güzel bir organizasyonun yapılması hem gelen sporcularımız açısından hem de bizler açısından çok büyük bir gurur" dedi.

Atletizm yarışmalarında Down Yıldız Atletizm Kızlar kategorisinde 100 metrelik koşuda Van'dan katılan Esmanur Erol, 300 metrelik koşuda Afyon'dan katılan Elif Aracı birinci oldu. Down Yıldız Atletizm Erkek kategorisinde 100 metrelik koşuda Giresun'dan katılan Yaşar Gülpınar, 300 metrelik koşuda Adana'da katılan Mehmet Çağlar Peker, Down Yıldız Erkekle Mozaik kategorisinde 300 metrelik koşuda, Konya'dan katılan Muhammet Erin Uysal birincilik elde etti. Özel Sporcular Down Gülle Yıldız Müsabakaları'nda Down Gülle Yıldız Kızlar kategorisinde Mersin'den katılan Yağmur Dölek, Mental Yıldız Kızlar kategorisinde Tokat'tan katılan Nazan Hamarat zirvede yer aldı. Otizm Yıldız Kızlar kategorisinde 100 ve 300 metrelik koşuda Sakarya'dan katılan Zeynep Çakar birinci oldu. Otizm Yıldız Erkek kategorisinde 300 metrelik koşuda, Arif Samet Tüfekçi ilk sırada bulundu.

Mental Yıldız Kızlar kategorisinde 100 metrelik koşuda, Kütahya'dan katılan Hesnanur Aslan, 300 metrelik koşuda Kütahya'dan katılan Sevimnur Küçüktekin birinci oldu. Mental Yıldız Erkek kategorisinde 100 metrelik koşuda, Ardahan'dan katılan Muhammed Yılmaz, 300 metrelik koşuda Ankara'dan katılan Kaan Ünlü ilk sırada kendilerine yer buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nevşehir Atletizm Türkiye Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title