Haberler

Özel formayı görünce çılgına döndü! PSG'nin dünyaca ünlü Müslüman futbolcusu maça çıkmayı reddetti

Güncelleme:

Paris Saint-Germain'in Müslüman yıldızı Idrissa Gana Gueye, takımının Montpellier maçına özel tasarladığı LGBTQ+ temalı formayı giymek istemediği için karşılaşmaya çıkmadı. Fransız devinin teknik direktörü Pochettino maç sonu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, futbolcunun kişisel nedenlerden ötürü mücadelede forma giymediğini söyledi.

Fransız devi Paris Saint-Germain'in Montpellier ile oynadığı maç öncesi soyunma odasında kriz çıktı. Takımın Müslüman futbolcusu Idrissa Gana Gueye, özel tasarlanan LGBTQ+ temalı formaları görünce çıldırdı.

FORMAYI GİYMEYİ REDDETTİ

Takımla birlikte Montpellier deplasmanına giden ancak kadroda yer almayan Idrissa Gana Gueye'nin, karşılaşma için özel tasarlanan LGBTQ+ temalı formayı giymeyi reddettiği ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Fransız devinin teknik direktörü Pochettino, Gueye'nin kişisel nedenlerden ötürü karşılaşmada süre almadığını belirtti.

Özel formayı görünce çılgına döndü! PSG'nin dünyaca ünlü Müslüman futbolcusu maça çıkmayı reddettiIdrissa Gana Gueye

GÖKKUŞAĞI BAYRAĞI TÜM FORMA VE KOL BANTLARINDA YER ALDI

Geçen hafta Fransa Ligue 1'in tüm maçlarında 17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtı Gün için oyuncuların forma numaralarında ve kaptanların kol bantlarında gökkuşağı bayrağı yer aldı.

Özel formayı görünce çılgına döndü! PSG'nin dünyaca ünlü Müslüman futbolcusu maça çıkmayı reddetti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain LGBT Haberler

500

Yorumlar (14)

sem sem:

ya normal değil normalleştirmeyin kadının erkek erkeğin kadın olması normal değil hiçbir dinde normal değil olabilir yasayabilir psikolojiktir hastalıktır hormoneldir bilemem ama normal demeyin

985
61
yanıtYanıtla
Hsn:

Gökkuşağı neden böyle işlere alet ediliyorki eskiden okullarda derslerde gökkuşağı çizilir gökkuşağı şiirleri okunurdu,şimdi sapkınlık simgesi oldu,bravo gueye

835
45
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Seni seviyoruz İdris. Adamsın

755
46
yanıtYanıtla
Emre Balta:

Aynen zihniyetinizde sıkıntı var şeytanın oyuncağı olmaya devam helal olsun o futbolcuya dik durduğu için

203
33
yanıtYanıtla
Yiğit Alçim:

Bence saçma bir neden ben lgbt yi desteklemiyorum yanlız saygı duyarım ben olsam çıkardım sonuçta forma giyiyorum lgbt üyesi olmuyorum kesin bana şimdi gavur derler :/

37
137
yanıtYanıtla
Hakan Körpe:

Allahın lanetlediği bir duruma saygı gösterilmez. Adam inancı gereği tepkisini koymuş, islam da iyiliği emret kötülükten alıkoy var. Yapmasan da yapılana bir şekilde tepkini koyacaksın. Öyle bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafası Müslümanlığa ters.

yanıt4
yanıt1
Mehmet Öz:

Dangalak teknik direktörleri kişisel nedenlerden dolayı forma giymedi demiş.Kişisel değil,İdris kardeşim Allahın yasak ettiği bir şeyi dayatmaya çalıştığınız için reddetmiş.lbgt yi savunanlar ALLAH'ın lanetine mazhar olurlar.

150
23
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

gökkuşağından ancak böyle ruh hastaları korkar

16
147
yanıtYanıtla
Iyimser Gül:

Müslüman duruşu işte bu Lafta müslümanım demekle olmuyor. oruç ayında elindeki suyu içerek röportaj veren milletten dua isteyen fatih Terim'i unutmadık

73
10
yanıtYanıtla
Dursun Özkaya:

birisi bu geyliği hastalık olarak yapıyo din düşmanı bunları kullanıyo.onlar zaten müslüman degil.musluman olan karşı cıkıyo helal guaye bizim destekçilerin içinden gökkusağı nevar diyen cahiller var.gökkuşağında bisey yok zihniyetinizde var.

68
13
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title