Haberler

Ozan Kabak Günlük 45 TL, Tarık Çamdal 35 Bin TL Kazanıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın genç yeteneği Ozan Kabak günlük 45 TL kazanırken, Tarık Çamdal oynamadan günlük 35 bin lirayı cebine koyuyor.

Galatasaray'ın 18 yaşındaki stoperi Ozan Kabak'ın aldığı maaş dikkatlerden kaçmadı. Aslan'da altyapıdan çıkan genç oyunculara yılda 16 bin 848 TL ödeniyor. Bu bedel ayda 1404 TL'ye denk geliyor. Galatasaray'da A Takım kadrosuna çıkarılan Ozan Kabak, Yunus Akgün gibi genç oyuncuların hepsine bu maaş veriliyor. İsmail Çipe'ye ise daha iyileştirilmiş bir ödeme ile 72 bin lira maaş veriliyor. Yani 23 yaşındaki genç kaleci ayda 6 bin TL kazanıyor. Ozan'ın günlük kazancı ise yaklaşık 45 liraya denk geliyor.

Ozan Kabak Günlük 45 TL, Tarık Çamdal 35 Bin TL Kazanıyor

UEFA ONA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Bu sezon 1.6 milyon euro garanti ücret alan Tarık Çamdal ise günde yaklaşık 35 bin lirayı oynamadan cebine koyuyor. Takımdan ayrılmayan Tarık, bu sezon sonunda boşa çıkacak. U17 Avrupa Şampiyonası'nda performansı ile fark yaratan Ozan, UEFA tarafından Avrupa'nın en dikkat çeken 10 genç oyuncusu arasında gösterildi. Turnuva bitiminde başta Leipzig olmak üzere birçok kulüp, ona talip oldu. O dönemde 18 yaşından küçük olan Ozan, ailesi ile birlikte karar alıp Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı.

ATLETİCO MADRİD TAKİP EDİYOR

Ayrıca Ozan'ı, Atletico Madrid scoutları da takibe aldı. Ailesi Silivri'de yaşayan Ozan Kabak, trafikten bunaldı ve Florya'da yaşamaya başladı. Birçok kişi ev kiralama teklifiyle gitse de Ozan Kabak; profesyonel yaşamak, kendisini futboluna ve eğitimine adamak adına Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılmadı. Ozan Kabak'ın 3 senedir Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşadığı da ortaya çıktı. Galatasaray'ın yeni yıldız adayı Ozan Kabak, Türkiye'nin en yüksek puanlı okullarından Yaşar Acar Fen Lisesi mezunu.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

fb''li:

alacak tabi kii. ona garanti ücret ödeyen yöneticileri suçlamıyosunuz da parasını isteyen topçuya kızıyorsunuz. paratoner terim millî takımdan parasını çatır çatır almadı mı???

2
3
yanıtYanıtla
ahmet:

ulan terim gibi teknik adamınız olsa gece gündüz sevinçten yatmassınız ama

yanıt2
yanıt0
tadında kalsa .....:

bence bu kadar abartmasanız iyi olur bu ozan kardeşimiz içinde iyi olur, tarığın kazandığının 35 mislinide kazanır bütün mesle buysa , çocuğun konsantrasyonunu bozacaksınız, adam para pul vs öncelikli olsa başka takımlara da giderdi farklı ve bence gelişmiş bir vizyonu var ki farklı şeyler yapıyor ; bence destek olun köstek olmayın. . .

4
0
yanıtYanıtla
Cemal Gökçek:

Kriz gibi paraları futbolculara dağıttıları için kulüpler açıdan ölüyor

3
1
yanıtYanıtla
Zizu...:

Bir sporcunun bu kadar para kaznmasi kadar sacma bir durum olamaz...

4
0
yanıtYanıtla
ender han:

1 maçta maldini oldu adam medya sayesinde

2
0
yanıtYanıtla
ZEBRA:

Birisi Sömürülüyor Digeri ise Oynamadan Kulübü Sömürüyor Ne Garip Dünya Degilmi Adaletin Civisi Cikmis.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Eeee GS yönetimi duyuyorsunuz yazılanları çizilenleri. Mutlaka pişmesi lazım ama ortada da bu kadar fiyat uçurumu olmamalı.

1
1
yanıtYanıtla
Ali:

Amma abarttınız yahu başka haber yokmuş gibi hep aynı az kazanıyor diye kardeşim bir çırak la bir usta aynı parayımı alıyıor oda zamanı gelince aynı parayı alacak daha ilk maçına çıkmış kendini kanıtlarsa emin olun belki onun 5 belki 10 Katını alacak herşeyi bir zamana bırakalım bir ata sözü var zenginin malı züürdün çenesini yorar

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıadsadasdyertyw:

lanet gelsin şu yönetimde tarık a da iyi oynayanlar az alıyor hiç oynamyan kötü oynayan dünya kadar para alıyor

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title