Haberler

Ortalık fena karıştı! Antalyaspor'dan Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk'e çok ağır yanıt

Güncelleme:

Antalyaspor, Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya çok sert yanıt verdi. Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Herkes haddini bilecek. Daha koltuk sahibi olamamışların, büyük Antalyaspor camiasının başkanına söz söyleme hadsizliğinde bulunanların sesi kesilene kadar had bildirmeye devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk'ün Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin ile ilgili açıklamalarından sonra gerilen ortam, Akdeniz ekibinin Öztürk'e verdiği yanıtla iyice alevlendi.

Metin Öztürk'ün sosyal medyadan yaptığı açıklamaya yanıt veren Antalyaspor şu ifadeleri kullandı:

"BURNUNUZU BİRAZ İNDİRDİĞİNİZDE SİZİNLE DE DOST OLABİLİRİZ"

Herkes haddini bilecek. Daha koltuk sahibi olamamışların, büyük Antalyaspor camiasının başkanına söz söyleme hadsizliğinde bulunanların sesi kesilene kadar had bildirmeye devam edeceğiz. O sizin bildiğiniz devirler artık geçmişte kaldı. Galatasaray camiası ile dostluğumuzu bozmaya gücünüz yetmeyecek. "İstediğimizi alırız" ukalalığınız bittiğinde, Kaf Dağı'ndaki burnunuzu biraz indirdiğinizde sizinle de dost olabiliriz.

"GAFELET İÇİNDEKİ BİR NAMZETİN ÇARESİZLİĞİ OLARAK YORUMLUYORUZ"

Siz, camiamızı ve değerlerimizi seçim malzemesi yaparken haddinizi aştınız. Çocuklarımız üzerinden algı yapmaya çalışarak suyun üzerine çıkma gayretinizi, gaflet içindeki bir namzetin çaresizliği olarak yorumluyoruz. Sadece bir özrümüz olabilir; o da Türk futbol kamuoyunu muhatap bile kabul etmememiz gereken bir namzete yanıt vererek meşgul ettiğimiz için.

NE OLMUŞU?

Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk'ün göreve gelmeleri halinde teknik direktörlük için Nuri Şahin ile de görüşme gerçekleştirebileceğini açıklamasının ardından, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin sert bir açıklama yapmıştı. Açıklamasında "Şımarık kız çocuğu gibi" ifadesini kullanan Çetin'e sosyal medya hesabından yanıt veren Öztürk, "Şımarık başkanlarla işimiz olmaz. Hele bizim göz bebeğimiz "kızlarımız" üzerinden cinsiyetçi çarpıklıkla şımarıklık benzetmesi hadsizliğini yapan koltuk emanetçileriyle asla muhatap olmayız. Herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Metin Öztürk Galatasaray Antalyaspor Aziz Çetin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (1)

Tevhidi Öğren İslam tevhid dinidir:

Bunlardaki kibir nedir ya sanki bana bir devlet başkanı. Gerçi devlet başkanı da bir insan sanki birer ilahlar. Ha gerçi evet bu takımlar TARAFTARLAR ın ilahı durumuna gelmiş.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title