Haberler

Orduspor Kötü Gidişe 'Dur' Demek İstiyor

Güncelleme:

Orduspor, kendi sahasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılarak kötü gidişe dur demek istiyor.

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılarak kötü gidişe dur demek istiyor.

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Gaziantepspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Çok güçlü ve iyi bir kadro olmamıza rağmen geçtiğimiz haftalarda çok büyük istemediğimiz şanssızlıklar yaşadık. Şu anda 15. sıradayız, 29 puanımız var ve önümüzde 9 maç kaldı. Kalan bu maçların hepsi bizim için çok önemli, bu maçların tamamını almak gibi bir yol haritası çizdik. Bizim hedefimiz bu lig'de kalmak, burada kalabilmek içinde bu puanlar almalıyız. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Artık bundan sonra var gücümüzle mücadele edeceğiz, bütün futbolcularımız bunun bilincindeler. Çok iyi bir ekip olmamıza rağmen gerçekten bu sezon çok büyük şanssızlıklar yaşadık, kart cezaları sakatlıklar gibi şanssızlıklar bizim yakamızı bırakmadı. Orduspor olarak şunu biliyoruz ki, kalan bütün maçları alabileceğimiz güçteyiz. Yeter ki futbolcularımız buna inansınlar. Şu anda ciddi manada taraftar desteğine de ihtiyacımız var. Bu zamana kadar yanımızda olan taraftarlarımızın daha ciddi olarak bundan sonrada yanımızda olmalarını istiyoruz. Futbolcularımız bunu daha çok hissedecektir. Gaziantepspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Ciddi hazırlıklarımız var. Bilet fiyatlarında ciddi bir indirim yapılmıştı, kale arkası 2 lira, açık tribün 5 ve kapalı tribün 10 liraya olmak üzere bir düşüş yaptık. Daha önceki haftalarda da böyle bir indirim yapmıştık. Bundan dolayı taraftarlarımızın çok yoğun bir ilgisi olduğunu gördük. Şimdiye kadar yarıdan fazla biletimiz satıldı, 2 bin 500 koltuk boşta onları da, maç saatine kadar dolacaktır. Coşkulu bir maç olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Takımda sakat ve cezalı oyuncu olmamasının büyük bir avantaj olduğunu ifade eden Yıldırım, "Şu anda tam kadro hazırız, sakatlık vesaire hiç bir sorun yok. Tam kadro bu haftaya çıkacağız. Bizim için çok önemli olan bu maçı 3 puanla kapatıp aynı şekilde aynı kararlılıkla aynı düzenle devam edeceğiz. Biliyorum ki; güzel bir maç olacak, üç puan alıp şuan bulunduğumuz yerden daha yukarılara çıkacağız" şeklinde konuştu.

Ayrıca Levent Yıldırım, maç biletlerinin büyük çoğunluğunun satıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Orduspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title