Haberler

Orduspor G.Saray'a Bileniyor

Güncelleme:

Orduspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını taktik çalışarak sürdürdü.

Orduspor bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını taktik çalışarak sürdürdü. Teknik Direktör Hector Cuper oyuncularına, "Bu maçtan puanla dönmeliyiz" dedi.

Durugöl Tesisleri'nde teknik direktör Hector Cuper gözetiminde bugün devam eden antrenman öncesinde 15 dakikalık teknik toplantı düzenlendi. Hector Cuper, oyuncularına Galatasaray maçının önemini hatırlatırken deplasmandan mutlaka puanla dönülmesi için 90 dakika boyunca mücadele edilmesini istedi. İlk yarıda Orduspor'un Galatasaray karşısına yüksek moral ve motivasyonla çıkarak bu maçı kazandığını hatırlatan Cuper, "Bireysel hata ve rehavet istemiyorum. Bu maç bizim için çok önemli puan kazanarak Ordu'ya dönmeliyiz" dedi.

İBRAHİM KAŞ KATILMADI

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular taktik çalıştı. Mor beyazlı ekibin oldukça neşeli geçen antrenmanına sakatlığı süren İbrahim Kaş dışında takım tam kadro katıldı. Öte yandan Orduspor'un kaptanı Ali Çamdalı'nın doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Doğum günü pastası keserek arkadaşlarına ikram eden Ali Çamdalı 3 puan sözü verdi. Çamdalı, "Orduspor'da olmaktan dolayı mutluyum. Sevdiğim dostlarım ve takım arkadaşlarım ile doğum günü kutluyorum. Herkese teşekkürler. Ancak sizlerden doğum günü hediyesi istiyorum. hediye olarak Galatasaray karşılaşmasından alınacak 3 puan yeterli olacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hector Cuper Galatasaray Orduspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title