Haberler

Önder Özen: Ersun Yanal ile yolların ayrılması yanlış

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Ersun Yanal ile yollarını ayırmasının ardından Önder Özen, "Şu anda Fenerbahçe'nin hedefleri var. Bu hedeflere yürürken, teknik adamı değiştirmek, Trabzon maçına 2 maç kala değiştirmenin doğru olmadığını düşündüm. Ersun hocadan gelmiş talep, bunu da doğru bulmadım" dedi.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Yanal, Trabzonspor kupa maçında takımın başında son kez yer alacak. BeIN Sports yorumcusu Önder Özen, Fenerbahçe'yle yolları ayrılan Ersun Yanal hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Özen'in açıklamaları:

"Şu anda Fenerbahçe'nin hedefleri var. Bu hedeflere yürürken, teknik adamı değiştirmek, Trabzon maçına 2 maç kala değiştirmenin doğru olmadığını düşündüm. Ersun hocadan gelmiş talep, bunu da doğru bulmadım. Fenerbahçe zorlu süreçlerden, yapılanma sürecinden geçiyor. Marka bir teknik adam getirseniz, bu sezon yıpranma olasılığı yüksek. Yarışamayacaksa da, yarışacaksa da mevcut teknik adam ile devam etmesi daha doğru olurdu.

Önder Özen: Ersun Yanal ile yolların ayrılması yanlış

"SÖZ KONUSU FENERBAHÇE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR"

Türkiye Kupası'nı almak için 3 maçlık bir periyot var, bu 3 maç çok değerli. Ersun hocanın zamanlamasını kendi adıma doğru bulmadım, yanlış buldum. Ortada böyle bir hedef varken, kulübü tekrar antrenör arayışına götürmek doğru olmadı. Yönetime sezon sonu için arayın, ben sezon sonu bırakma taraftarıyım demesi daha doğru olurdu. Söz konusu Fenerbahçe ise, gerisi teferruattır diye bir sözü vardı hocanın gelirken. Şu anda Fenerbahçe'yi bir hoca arayışına götürmek doğru değil, önümüzdeki sezon çalışacak hocanın da şu anda çalışmasını doğru bulmam."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Önder Özen Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

e:

Gelişide gidişide yanlış .

7
0
yanıtYanıtla
Yorn45:

Adama takım bıraktırır istifa ettirir Şanlı Galatasaray??

4
3
yanıtYanıtla
...:

Lan yürüyün gidin yanlışmış. bu değişiklik devre arasında olmuş olsaydı fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor olurdu.

6
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Bence bu yorumcu bizimle dalga geçiyor

5
0
yanıtYanıtla
BY:

Haklısın hedefleri var:) Nisanda şampiyon olacaktı, diğerleri sıralamayı belirleyecekti. Sezon başından beri uçuyolar kaçıyolar ama ne hikmetse aşağı doğru gidiyolar:):):)

4
1
yanıtYanıtla
fb:

önder özen sana ne bundan yok yanlışmış yok doğru değilmiş fenerbahçe kaç maçtır mağlup oluyor önder özen bunu görmüyor galiba, herhalde ersun hocayı yollarken sana soracak değil fenerbahçe yönetimi önder özen bey

3
0
yanıtYanıtla
zz:

bence önder başka bir takım taraftarı FBnin kazanmasını istemiyor. o yüzden ayrılması yanlış diyor FB nin mağlup olmasını istiyor

yanıt0
yanıt0
Abbas yolcu:

Önder özeni futboldan anlıyor bilşyordum ama yanılmışım bu sözlerini duyunca takım hocasız çıksa bu kadar puan kaybetmezdi......

2
0
yanıtYanıtla
darbeli matkap:

bencede göndermek hata ersun kalsa seneye kesin şampiyon yapardı :D

0
2
yanıtYanıtla
Dombalak Melo:

Zararın neresinden dönülürse kardır

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title