Haberler

Önder Özen: Aziz Yıldırım'ın Sülalesi Benden Tırstı

Güncelleme:

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, "Benle Aziz Yıldırım'ın sülalesi medya üzerinden kavga edemedi, tırstı kaçtı. Fikret Orman da kavgaya giremedi." sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, bir gazetecinin kulüp başkanı Mehmet Sepil'e, "Seneye de Önder Hoca ile devam mı" sorusuna sinirlenerek, gazetecileri küfürlü bir şekilde tehdit etti. Sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulunan Özen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a açtı ağzını yumdu gözünü. Önder Özen, "Aziz Yıldırım'la aramda husumet çıktı. O da biliyor, o yeltenemez öyle şeylere. Altı okka t…k ister. Önder Özen'le medya üzerinden oyun oynamak kolay iş değil" açıklamasında bulundu. Fikret Orman'a da kendisiyle medya üzerinden tartışması halinde paramparça olacağını söylediğini belirtti.

"SEN GEL BAKAYIM BURAYA"

Göztepe Taraftar Derneği tarafından hazırlanan "Bir Minibüs Taraftar" belgeselinin galası için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne gelen gazeteciler, gösterim öncesinde Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'den takımın gidişatı konusunda görüş almak üzere sorular sordu. Bir gazetecinin Başkan Sepil'e, "Seneye de Önder Hoca ile devam mı" sorusuna sinirlenen Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, genç muhabiri, "Gel sen bakayım buraya" diyerek yanına çağırdı.

"YILDIRIM VE ORMAN BENLE KAVGA EDEMEDİ"

Geçtiğimiz hafta oynanan ve 2-2'lik skorla berabere biten Göztepe - Altınordu maçında tribünlerin tepkisini yazan gazeteciye, "Sen maçı izlemiyorsun, tribünlere bakma sadece" diyen Özen, gazetecilerin elindeki ses kayıt cihazlarının açık olduğunu unutup, medya mensuplarına sert bir şekilde, "Benle Aziz Yıldırım'ın sülalesi medya üzerinden kavga edemedi, tırstı kaçtı. Fikret Orman edemedi. Benle medya üzerinden kavga olmaz, çünkü onun galibi bellidir" dedi.

ORMAN'A "PARAMPARÇA OLURSUN" DEMİŞ

Gazetecileri kendine düşmanlık yapmakla suçlayan Önder Özen, muhabirleri, "Fikret Orman'a ilk geldiğim gün söyledim; 'Sakın benle medya üzerinde kavga etmeye kalkma, paramparça olursun' diye. O biliyor çekildi kenara, kavgaya girmedi. Aziz Yıldırım'a bunu söyleme şansım olmadı. Ben ayrıldıktan yıllar sonra aramızda husumet çıktı. O da biliyor, o yeltenemez öyle şeylere. Altı okka t…k ister. Önder Özen'le medya üzerinden oyun oynamak kolay iş değil" diyerek küfürlü bir şekilde tehdit etti.

ÖNDER ÖZEN'İN KARİYERİ

PTT 1. Lig'de şampiyonluk ve play-off hedeflerinin uzağında kalan Göztepe'de 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi alan Özen, daha önce Fenerbahçe'de antrenörlük, Beşiktaş'ta ise futbol direktörlüğü görevlerinde bulunmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmed Adnan Saygun Aziz Yıldırım Mehmet Sepil Önder Özen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (12)

ADANALI-ERDEM:

aziz yıldırım seni ciddiye almamıştır

22
0
yanıtYanıtla
salih:

göztepede unutuldu gündeme gelip kendini hatırlatmak istiyor

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Erkeğe bak pısssss

16
0
yanıtYanıtla
hNdKlİ:

kim bu önder özen ya. . demekki başkanların pis işlerini yapan herşeyden haberi olan bir kişisin , birde kavga medya üzerinden olmaz yapacaksan adam gibi sıvarsın kolunu yaparsın kavganı. . ben ne beşiktaşlıyım nede fenerliyim ama sende adam değilsin hani yani. .

16
0
yanıtYanıtla
TC:

serserimisin antrenörmüsün ne haltsın

13
0
yanıtYanıtla
dost:

hayda teknik diroktere bak bir sen kaldiyidin beyfendi sen oretmensin oretensin kabadayili burak takimina bak o beyler seninle kavga etmedilerse nedeni senin seviyene dusmemleridir inan bu davranisina baska ulkede olsan lisansini elinden alirlar sali verirler seni akili ol milet zaten yeteri kader sikintida birde kendini bilmezle urasmasin

13
0
yanıtYanıtla
misafir:

hadi yawrum ikile

12
0
yanıtYanıtla
KENAN:

Sende karakter olsa böyle konuşmazsın gündeme gelmek için çok ucuz hareketler bunlar soytarı

9
0
yanıtYanıtla
misafir:

kimsin sen be

7
0
yanıtYanıtla
tilkinin hikayesi:

tilki ormanda diger hayvanlara atarlanip ben kartali soyle yaparim boyle bozarim hesabi anlatip duruyomus tabi bu kartalin kulagina gitmis kartal tilkinin yanina gitmis tilki nasilsin neyapiyosun demis tilkinin cevabi yiyom iciyom .mcik .mcik konusuyom demis.konunun ozeti bu.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title