Haberler

Kerem önce kaçırdı, sonra attı! İşte tekrarlanan penaltıda yaşananlar

Güncelleme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların son golü penaltıdan geldi. Topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, penaltıyı gole çeviremedi. Karşılaşmanın hakemi, inceleme sonrasında ihlal tespit eti ve penaltının tekrarlanmasına karar verdi. Yine topun başına geçen Kerem, bu kez topu ağlara göndermeyi başardı. İşte yaşananlar...

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Siltaş Yapı Pendikspor karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-1 sarı-kırmızılı takım kazandı.

UZATMALARDA PENALTI KARARI

Maçta Galatasaray'ın 3-1 üstünlüğü devam ederken, 90+2. dakikada Carlos Vinicius'un ceza sahası içinde yerde kalması sonrası penaltı kararı verildi.

İşte penaltı anı;

Kerem önce kaçırdı, sonra attı! İşte tekrarlanan penaltıda yaşananlarGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

KEREM TOPU KALECİYE NİŞANLADI

Sarı-kırmızılılarda topun başına oyuna sonradan dahil olan Kerem Aktürkoğlu geçti.Maçta kurtarışlarıyla ön plana çıkan Pendikspor kalecisi Erdem, söz konusu penaltıda Kerem'e gol izni vermedi.

HAKEM İHLAL TESPİT ETTİ, PENALTI TEKRARLANDI

Karşılaşmanın hakemi Direnç Tonusluoğlu, bir müddet VAR'ı dinledikten sonra pozisyonu izlemeye gitti. Tonusluoğlu, ceza sahasına erken giren Pendiksporlu futbolcuları tespit etti ve penaltının tekrarlanması kararını verdi.

Kerem önce kaçırdı, sonra attı! İşte tekrarlanan penaltıda yaşananlarGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

KEREM BU KEZ HATA YAPMADI

Tekrar edilen penaltıda topun başına tekrar Kerem Aktürkoğlu geçti ve bu kez meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başardı. Müsabakanın son bölümde başka gol olmadı ve sarı-kırmızılılar mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

Kerem önce kaçırdı, sonra attı! İşte tekrarlanan penaltıda yaşananlarGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Pendikspor Trendyol İnceleme 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Veysel null:

Kerem i bosverin ya zaten ise yaramazın teki o değil de Fenerbahçe Olympiakos a elendiği için UEFA ya tepki olarak bir dahaki Avrupa maçında sahaya u17 ile çıkmaya karar vermiş duydunuz mu la?hahahaha

143
186
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Mahlmisin feysel yoksa her zamanki halin mi böyle

yanıt104
yanıt43
Veysel null:

yabgu ya cevap ben değil sensin ml Hahaha

yanıt22
yanıt60
osman Öztürk:

Veysel canim sen de bi hoşluk var da ne olduğunu anlayamadım.Aynı hoşluk cinlerin çoğunda var da...Şimdi varda yabancı hakemler olacak.bakalim hoşunuza gidecek mi.gitmezse haber et.

yanıt19
yanıt28
Veysel null:

Osman yabancı hakemler geldiği için adalet oldu ve her takıma bu sayede 4 atıyoruz sen canını sıkma hahaha

yanıt44
yanıt41
Bükücü:

Galatasaray taraftarının Maximum beyin seviyesi

yanıt18
yanıt14
Kaniel Outis:

Bi daha kaçırsaydı bi daha tekrar ederdi penaltı

86
63
yanıtYanıtla
Osman Örenli:

Okan buruk diyor ya gol averajı var fener ile kapatmamız lazım diye on kere kaçırsa on tekrar eder

38
30
yanıtYanıtla
Çağan Emin:

ATANA KADAR DEVAM 5 KEREDE KACİRSALAR TEKRARLANİR

27
26
yanıtYanıtla
Emre Dorman:

fenerin trabzon macındaki penaltı niye tekrar ettiyse buda o yüzden tekrar etti..

31
18
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title