Haberler

Olcan Adın ile Mevlüt Erdinç Antalyaspor'da

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda yeni transferi Olcan Adın da yer aldı.

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda yeni transferi Olcan Adın da yer aldı. Olcan Adın ile 1 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar Medipol Başakşehir'den Mevlüt Erdinç'i de 1 yıllığına kiraladı.

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Antalyaspor, pazar günü 21.45'te sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman ısınma ve koşuyla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanın ikinci bölümü izlemeye kapalı gerçekleştirildi. Korkmaz, antrenmanın ikinci bölümünde futbolcularına Çaykur Rizespor maçının taktik çalışmasını yaptırdı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle William, Maicon, katılmadı.

OLCAN ADIN ANTRENMANDA

Antrenmana Antalyaspor'un yeni transferi Olcan Adın da katıldı. Olcan Adın'ın Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlılar Medipol Başakşehir 'den Mevlüt Erdinç'i de 1 yıllığına kiraladı.

YENİ BAŞKAN ÖZTÜRK ANTRENMANI İZLEDİ

Antrenmanı 8 ay sonra yeniden göreve gelen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Futbolcular ve teknik direktör Bülent Korkmaz ile bir süre sohbet eden Öztürk, daha sonra saha ortasında takıma seslendi. Öztürk, burada yaptığı konuşmada yönetime isteyerek geldiğini anlattı. Takımdaki finansal sıkıntıya rağmen futbolcuların birlik ve beraberliğinin, sahadaki performansın önemine dikkati çeken Öztürk, Antalyaspor'un çok iyi yerlere geleceğini belirtti.

Ali Şafak Öztürk'ten detay

Olcan Adın'dan detaylar

Antrenmandan detaylar

HABER: Tolga Yıldırım KAMERA: Semih Ersözler - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Olcan Adın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title