Haberler

Okan Buruk neşteri fena vurdu! Galatasaray'da gönderilecek futbolculardan yeni takım kurulur

Güncelleme:

Galatasaray'da yeni sezon planlaması şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların başka takımlara kiralık gönderdiği ve Okan Buruk'un gelecek sezon kadroda düşünmediği 7 futbolcu ile yaz aylarında yollar ayrılacak.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da futbolcu kıyımı yaşanacak. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, 8 futbolcuya kapıyı gösterecek.

7 FUTBOLCU YOLCU

Yeni sezonda transfere para kaynağı oluşturmak isteyen Galatasaray, başka takımlara yolladığı kiralık oyuncuları ile yolları ayırmayı planlıyor. Bu doğrultuda 7 futbolcu, sarı-kırmızılı kulübe veda edebilir.

İŞTE GİDECEK İSİMLER

Galatasaray'ın Oğulcan Çağlayan, Alpaslan Öztürk, Olimpiu Morutan, Christian Luyindama, Taylan Antalyalı, Cicaldau ve Emre Kılınç ile yolları ayırması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title