Haberler

Nusret'in çöküşü devam ediyor! Bir darbe de FIFA Başkanı Infantino'dan geldi

Güncelleme:

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Arjantin'in Fransa'yı finalde mağlup ederek Dünya Kupası'ndaki görüntüleri ile alay konusu olan Nusret Gökçe'yi takipten çıkardı.

Arjantin-Fransa maçı Nusret'e yaramadı... Messi ile arasında geçen olay nedeniyle dünya gündemine oturan Nusret'e bir darbe de FIFA Başkanı Infantino'dan geldi. FIFA Başkanı Gianni Infantino ile yakın dostluğu olduğu bilinen Nusret'in arası açıldı. FIFA Başkanı Infantino, sosyal medya hesaplarından Nusret Gökçe'yi takipten çıktı. Geçtiğimiz günlerde ABD'nin en ünlü futbol turnuvasından men edilen Nusret'e gelen üst üste darbeler ünlü ismin moralini bir hayli bozdu.

İLK OLARAK TURNUVADAN MEN EDİLDİ

Dünya Kupası'yla verdiği pozlar çok tartışılan Nusret Gökçe ilk olarak 1914 yılından beri düzenlenen bir futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan men edildi. Bu hamlenin hemen ardından FIFA, Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.

BİR DARBE DE YAKIN ARKADAŞINDAN

FIFA Başkanı Gianni Infantino, kişisel Instagram hesabından takip ettiği Nusret Gökçe'yi Dünya Kupası finali sonrası sergilediği görüntülerin ardından takipten çıktı. Sky Sports muhabiri Kaveh Solhekol, Twitter'da yaptığı bir paylaşımla buna dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı; "FIFA Başkanı Gianni Infantino şu anda Instagram'da 303 kişiyi takip ediyor. Bunlardan biri Salt Bae idi. Artık değil. Takibi bıraktı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nusret Gökçe Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (11)

Serkan Eriş:

Arkadaşlar Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Dünya şu anda Nusreti konuşuyor.Tıpkı bizim de konuştuğumuz gibi.

141
119
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

reklamın iyisi kötüsü olmaz.

123
72
yanıtYanıtla
Kenan:

Nusret kendini dev aynasında zannediyor...Boyunun ölçüsünü aldı

116
39
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

bedava yemek bile bir yere kadar. :D

146
5
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

nusret yine nusret. adam nerden nereye gelmiş. tamam yaptığı hanzoluk da birinin takipten çıkmasına da darbe demezsin be kardeşim.

101
33
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

adamdan ne istiyorsunuz kendi çabasıyla ülkenin ve kendisinin tanıtımını yapıyor bunu yaparken ülkesinden dev yolcu uçağıyla milletin parsını harcayıp maç izlemeye gitmiyor ne harcıyorsa parasını cebinden veriyor beyt ül mala dokunmuyor

64
46
yanıtYanıtla
lezgii aras:

size ne ya adam kimin tavuguna kışt demiş size niye bu kadar dokunmus. Adam sahaya iniyo kolundan tutup ceviriyo resim cekmek icin siradan her vatandasin yapabilecegi bi hareket bu adama halktan biri gibi siradan davranmak suc valla parasi olanida dertsiz saniyolar. Kötüsünüz fasfakirler gercekten kötüsünüz

34
51
yanıtYanıtla
Kral Benjamın:

Auuvvvv kapriçiiinnooooooo

50
9
yanıtYanıtla
Nasuh a.:

Bir darbede benden olsun. Ben de takibi bıraktım.

17
32
yanıtYanıtla
bilen bilir:

muayene sigorta oto bakım özel okul pastane vs vs acil denetim olmalı bitirdiler bizi

31
17
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title