Haberler

Nuri Şahin Yuvaya Döndü

Güncelleme:

Milli futbolcumuz Nuri Şahin, eski takımına transfer oldu.

Liverpool'da kiralık olarak forma giyen Nuri Şahin, eski takımı Borussia Dortmund'a transfer oldu. Nuri Şahin, Real Madrid'e gitmeden önce formasını giyip şampiyonluk yaşadığı Borussia Dortmund'a 1.5 yıllığına kiralandı.

Borussia Dortmund kulübü Ceo'su Hans Joachim Watzke de "Nuri, Dortmund'a gelmek için para konusunda fedakarlık yaptı" diye konuştu.

MADRİD'DE DE, LİVERPOOL'DA DA İSTEDİĞİNİ BULAMADI

İspanyol devi Real Madrid'e geçen sezon transfer olan ancak fazla forma şansı bulamayan bu yüzden de bu sezon başında Liverpool'a kiralanan Nuri Şahin burada da istediği performansı yakalayamadı.

NURİ, DORTMUND'UN BİNASINDA GÖRÜLMÜŞTÜ

Liverpool'dan ayrılmak istediği bilinen milli futbolcunun, eski takımı Borussia Dortmund'un kulüp binasında görülmesi de bu haberin daha önceden duyulmasına neden olmuştu.

Nuri'nin B.Dortmund'a tekrar gelmesi ihtimali üzerine B.Dortmund teknik direktörü Jürgen Klopp, "Şu anda gerçekten bir şey diyemem. Nuri ile sürekli olarak görüşme halindeyiz. Neler olacağını bekleyip, göreceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Alman takımının menajeri Michael Zorc ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eğer Nuri, Dortmund'dan başka takımda oynamak istemezse, konuyla ilgileniriz. Ama önce durumlar biraz daha belli olmalı." demişti.

NURİ YUVAYA KİRALIK OLARAK DÖNDÜ

Tüm bu haberlerden sonra eski takımı B.Dortmund ile anlaşan milli futbolcu Nuri Şahin, eski takımında 1.5 yıl kiralık olarak forma giyecek.

Borussia Dortmund kulübü Ceo'su Hans Joachim Watzke ile Sportif Direktörü Michael Zorc birlikte düzenledikleri basın toplantısında transferi açıkladı. Watzke "Nuri, Dortmund'a gelmek için para konusunda fedakarlık yaptı" dedi.

Michael Zorc ise "Nuri uzun süre sakatlık geçirdi ve çok maç oynayamadı. Bu yüzden beklentileri ilk dönemlerde çok yüksek tutmayalım" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hans Joachim Watzke Nuri Şahin Liverpool Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title