Haberler

    Nowitzki'den Dennis Schröder'e Övgü Dolu Sözler

    Dallas Mavericks’in Alman yıldızı Dirk Nowitzki vatandaşı Dennis Schröder ve EuroBasket 2015 ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Dirk Nowitzki, Atlanta Hawks forması giyen Dennis Schröder’e övgüler yağdırdı. Nowitzki, Hawks karşısında aldıkları 104-87’lik yenilgiden sonra vatandaşı Dennis Schröder ile ilgili konuşurken “Dennis bir kez daha harika oynadı. Onun pick and roll oyunlarına birçok kez karşı koyamadık ve uzak mesafeden zor şutlar sokmayı başardı. Kenardan gelerek harika bir oyun ortaya koydu. Hücumda tempoyu iyi kontrol ederken, savunmada da çok iyiydi. Bana kalırsa Atlanta’nın galibiyetinde önemli rol oynadı” dedi.

    Dennis Schröder’in yaz döneminde kendisini geliştirdiğini söyleyen Nowitzki “Şimdiye kadar birkaç maçını izleyebildim. Çünkü fikstürümüz çok yoğun neredeyse her gece maç oynuyoruz. Bence çaylak sezonu ile bu yıl arasında önemli bir gelişme kaydetti. NBA Yaz Ligi ve EuroBasket 2015 elemelerinde oynaması ona çok yardımcı oldu. Şutunu geliştirdi ve önemli tecrübe kazandı. Bence çok iyi bir sezon geçiriyor. Kariyerinin başında böyle baskı altında oynaması onun adına önemli bir iş” şeklinde konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atlanta Hawks Dirk Nowitzki Spor Haberler

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    Bakmadan Geçme

    Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir?
    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title