Haberler

Neymar, yeni doğan bebeği ve sevgilisinden gelen haberle hayatının şokunu yaşadı! Silah zoruyla kaçıracaklardı

Güncelleme:

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de forma giyen Neymar'ın Brezilya'da yaşayan sevgilisi ve yeni doğan bebeğini silahlı saldırganlar kaçırmaya çalıştı. Eve giren 3 kişi güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilirken içlerinden biri tutuklandı.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Neymar'ın Brezilya'nın Sao Paolo şehrinde yaşayan sevgilisi ve yeni doğan bebeği kabusu yaşadı. Eve giren 3 silahlı saldırgan, Neymar'ın sevgilisi Biancardi'nin anne ve babasının elini bağlayarak kızı ve bebeğin yerini sordu. O sırada güvenlik güçleri eve girerek saldırganlara müdahale etti.

"20 YAŞINDA BİR ERKEK TUTUKLANDI"

Sao Paulo Kamu Güvenliği Departmanı'nın açıklamasında, "Son gelişmelere göre, üç silahlı adamın eve girdiği ve 50 ve 52 yaşındaki mağdurları etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Şüpheliler cüzdan, saat ve mücevher çaldı. Olayla ilgili olarak 20 yaşında bir erkek tutuklandı. İkinci failin kimliği tespit edilmiş olup, üçüncü failin kimliğinin tespit edilmesi ve tutuklanması için çalışmalar devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

"TANRIYA ŞÜKÜR HERKES İYİ"

Biancardi yaptığı açıklamada, "Maddi şeyler kurtarıldı, önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması." derken Neymar ise, "Tanrıya şükür herkes iyi." ifadelerini kullandı.

Neymar, yeni doğan bebeği ve sevgilisinden gelen haberle hayatının şokunu yaşadı! Silah zoruyla kaçıracaklardı

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Suudi Arabistan Brezilya Al Hilal Neymar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title