Haberler

New Orleans Pelicans'ı Anthony Davis Sırtladı

NBA’de New Orleans Pelicans, yıldız basketbolcusu Anthony Davis’in 45 sayı, 16 ribaund ile oynadığı maçta Doğu Konferansı lideri Boston Celtics’i deplasmanda 116-113 mağlup etti.

NBA'de New Orleans Pelicans, yıldız basketbolcusu Anthony Davis'in 45 sayı, 16 ribaund ile oynadığı maçta Doğu Konferansı lideri Boston Celtics'i deplasmanda 116-113 mağlup etti. Pelicans forması giyen milli basketbolcu Ömer Aşık ise süre almadı.

NBA'de normal sezon 4 karşılaşma ile devam etti. New Orleans Pelicans, TD Garden'da karşılaştığı Boston Celtics'i 116-113 mağlup etti. Pelicans'ta oynayan milli basketbolcu Ömer Aşık süre almadı. New Orleans Pelicans'ta Anthony Davis 45 sayı, 16 ribaund, Jrue Holiday 23 sayı, 4 ribaund ile oynayarak, galibiyetin mimarlarından oldu. Boston'da ise Kyrie Irving 27 sayı, 7 ribaund, Marcus Smart 16 sayı, 5 asist ile mücadeleyi tamamladı.

Denver, Dallas'ı Jokic ile geçti

Denver Nuggets, Pepsi Center'da mücadele ettiği Dallas Mavericks'i 105-102'lik skorla mağlup etti. Denver'da Nikola Jokic 29 asyı, 18 ribaund ile yıldızlaşırken, Gary Harris 25 sayı, 4 asist ve Will Barton 22 sayı, 6 asist ile oynadı. Dallas'ta ise Dennis Smith Jr. 25 sayı, 5 asist ve Harrison Barnes 17 sayı, 6 ribaund ile takımına katkıda bulundu.

NBA'de günün toplu sonuçları şöyle:

Orlando Magic: 108 - Minnesota Timberwolves: 102

Boston Celtics: 113 - New Orleans Pelicans: 116

Denver Nuggets: 105 - Dallas Mavericks: 102

Portland Trail Blazers: 118 - Phoenix Suns: 111 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Boston Celtics Anthony Davis New Orleans Ömer Aşık Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır? İztuzu Plajı nerede? Dalyan İztuzu Plajı'nda neler yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title