Haberler

Necati Ateş, Derbi Öncesi Fenerbahçeli Taraftarla Dalga Geçti

Eski G.Saraylı Necati Ateş, "Kadıköy'de galibiyet gördün mü?" sorusuna şampiyon oldukları maçı kastederek "Senin hayatın boyunca göremeyeceğin bir şeyi stadınızda yaşadım." cevabını verdi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Necati Ateş, Fenerbahçeli bir taraftarla sosyal medyada atışma yaşadı.

Sarı-kırmızılı takımın futbol akademisinde antrenörlük yapan Ateş, " Kadıköy'de galibiyet gördün mü?" sorusuna cevap verdi.

"HAYATIN BOYUNCA GÖREMEYECEĞİN ŞEYİ STADINIZDA YAŞADIM"

Kadıköy'de kaldırılan şampiyonluk kupasına atıfta bulunan Necati Ateş, "Görmedim ama senin hayatın boyunca göremeyeceğin bir şeyi stadınızda yaşadım" karışılığını verdi.

Verilen bu cevap sosyal medyada büyük etkileşim alırken, sarı-kırmızılı taraftarlar "Derbi öncesi ilk golü Necati attı" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Necati Ateş Galatasaray Kadıköy Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (98)

FENERLİ GAKKO:

Necatiye şunu sormak lazım. hani sırtlarını dayadıkları fetönün kumpas ve kirli oyunlarıyla FB ye savaş açtıkları 3 temmuz sonrası nemalandıkları sezonu mu kast ediyor :D :D kaldı ki biz adamların 100. yılında şampiyon olduk. bu onlara 100 yılın kapağı olmuştur. bir daha ömürlerinde bunun cevabını veremezler.

13
17
yanıtYanıtla
FENERLİ GAKKO:

Ali bey; 2012 olağan dışı bir sezondu. 3 temmuz saçmalığı olmasaydı play off sistemi olmayacaktı. Fenerbahçe o sezon ne yapsa da şampiyon yaptırılmayacaktı. Başına örülmedik çorap kalmayan Fb ile berabere kalınarak alınan kupadansa eşit şartlarda rakibin 100. yılında kazanılan şampiyonluk bence daha önemli.

yanıt3
yanıt2
maykkkkkkkkk:

necati iyi araştır bakalım kulübünüzün 100. yılında kupayı kim kazanmış fetö sayesinde aldığın kupayı övüyorsun vatan haini

9
20
yanıtYanıtla
Mayk:

100. yılda şampiyon olunacak diye bir kaide mi var?Ayrıca Galatasaray ın 100. yılından sanane!!Buldukları avuntulara bakın ya. . Biz kimlerle konuşuyoruz böyle rakiplerimiz bunlar mı?

yanıt9
yanıt0
kayserili:

FENERLİLERE ACİLEN DUYRULUR SİZ TÜM FENER BAHCELİLER BU AKŞAM UYKUYA DALI ACABA RÜYANIZDA BİR UEFA KUPASI YADA SÜPER KUPA YADA 4 YILDIZ GÖRÜRSENİZ BENDE FENERLİ OLACAĞIM DEĞİL ASLINI ALMAK RÜYA DİYORUM ULUBATLI SUNESİ KADIKÖYÜ ÖMÜR BOYU UNUTAMAYACAKSINIZ EZİKLER SİZİ

23
6
yanıtYanıtla
Mustafa:

Ülkeyi satma hatırına alınan penaltılarla olacaksa Allah nasip etmesin. İki sezon önce FB'', geçen yıl BJK''yi yarı finali görünce hakemler tarafından nasıl katledildihepimiz gördük. Ancak Arifli, Hakanlı GS''ye bunu neden yapmadıklarının taktiri Yüce Türk Milletine ait. Saygılarımla. . .

yanıt2
yanıt1
Yunus can 29:

Ayıp be, ağlaya ağlaya ,silah zoruyla aldığınız şampiyonluktan bahsetmeyin bari

4
25
yanıtYanıtla
Mert:

silah zoru mu? süzme ruh hastasısınız lan

yanıt7
yanıt1
haylaz:

cinconlar siz gerçekten süpersiniz 14 yıl şampiyon olamayan daha sonra alavere dalavere şampiyon olan hani 8-0 lık maç gibi her şeyin alasını yapıp zeytinyagı olansınız ne deseniz yakışır devam edin

7
21
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

SİZİ SON MAÇTA KADIKÖYDE YENİP ŞAMPİYON OLURKENDEMİ ŞİKE VARDI ZIRTO

yanıt14
yanıt3
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title