Haberler

Nba Heyecanı D-Smart'ta Başlıyor

Dünyanın bir numaralı basketbol ligi NBA'de yeni sezon başlıyor.30 Ekim Çarşamba gününü 31 Ekim'e bağlayan gece saat 02.30'da Batı Konferansı'nın iddialı takımlarından, Marc Gasol'lü Memphis Grizzlies, 2013'te şampiyonluğu finalde kaybeden ve bir...

Dünyanın bir numaralı basketbol ligi NBA'de yeni sezon başlıyor.

30 Ekim Çarşamba gününü 31 Ekim'e bağlayan gece saat 02.30'da Batı Konferansı'nın iddialı takımlarından, Marc Gasol'lü Memphis Grizzlies, 2013'te şampiyonluğu finalde kaybeden ve bir kez daha kupayı hedefleyerek yola çıkan Tony Parker ve Tim Duncan'lı San Antonio Spurs'e konuk olacak. 31 Ekim Perşembe'yi 1 Kasım'a bağlayan gece saat 02.00'da, ligin en heyecan verici oyuncularından Derrick Rose'a 1.5 yıl aradan sonra kavuşan ve tekrar şampiyonluk adayları arasına giren Chicago Bulls'un, geçtiğimiz sezonun sayı kralı Carmelo Anthony ile New York Knicks'i ağırlayacak.

1 Kasım Cuma'yı 2 Kasım'a bağlayan gece 02.00'da sezonun en merakla beklenen rekabetlerinden birinin ilk ayağını izleyeceğiz. LeBron James ve Dwyane Wade'li son şampiyon Miami Heat'in, Deron Williams'lı kadrosuna Kevin Garnett, Paul Pierce, Andrei Kirilenko gibi yıldızları ekleyen Brooklyn Nets'in karşısına çıkacak.

2 Kasım Cumartesi'yi 3 Kasım'a bağlayan gece saat 02.30'da, Dirk Nowitzki'li Dallas Mavericks evinde Memphis Grizzlies'le karşılaşacak ve bu keyifli karşılaşmalar D-Smart 77. Smart Spor ve Smart Spor HD'de ekranlara gelecek.

MAÇ TARİH SAAT KANAL

MEMPHİS GRİZZLİES-SAN ANTONİO SPURS / 30 Ekim'i 31 Ekim'e bağlayan gece / 02.30 / Smart Spor and Smart Spor HD

CHİCAGO BULLS - NEW YORK KNİCK / 31 Ekim'i 1 Kasım'a bağlayan gece / 02.00 / Smart Spor and Smart Spor HD

MİAMİ HEAT - BROOKLYN NETS / 1 Kasım'ı 2 Kasım'a bağlayan gece / 02.00 / Smart Spor and Smart Spor HD

DALLAS MAVERİCKS - MEMPHİS GRİZZLİES / 2 Kasım'ı 3 Kasım'a bağlayan gece / 02.30 / Smart Spor and Smart Spor HD - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Memphis Grizzlies Marc Gasol Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Kassam Tugayları İsrail karargahına sızdı! Güvenlik çitini aşarak saldırdılar

Kassam Tugayları İsrail karargahına sızdı! Güvenlik çitini aşarak saldırdılar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 6 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? #129300 Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 6 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? 6-7 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 6 Haziran Perşembe 2024? 6-7 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Boston Celtics Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 7 Haziran Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 7 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 6 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! ?? Survivor kim kazandı? 6 Haziran Perşembe Survivor'da kim kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 6 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title